Premier League

1.74-szeres tippet húzunk a City PL-rangadóján

  • Tomihmv

Alighanem szombat kora este a King Power Stadionban eldől a Premier League ezüstérmének sorsa.

A bukiknál a Manchester City a favorit szombaton. - Fotó: twitter.com/premierleague

A szombati futballmaraton a Chelsea-Tottenham rangadóval vette kezdetét, és egy másik rangadóval, a Leicester-Manchester Cityvel zárul. A felek számára a második hely a tét, perpillanat a vendégek négy ponttal visznek a hazaiak előtt, vagyis nagy téttel bír ez a meccs.

A Rókák ugyanakkor nincsenek valami nagy formában, három nyeretlen találkozóval a hátuk mögött várják a rangadót. A kéthetes téli szünetet követően csak gól nélküli remire voltak jók a Wolves otthonában, ráadásul Choudhuryt kiállították, így az egyik legfontosabb játékosára nem számíthat Brendan Rodgers mester szombaton.

A védekező középpályás mellett Mendy, James és Amartey is kimarad, míg Ndidi erősen kérdéses, ugyanakkor bemutatkozhat a kölcsönbe kapott Bennett a balhátvéd posztján.

Ami a vendégeket illeti, ahogy arról már beszámoltunk, a manchesteriek körül nagy a hercehurca az UEFA határozata miatt. Azonban szerdán könnyedén átléptek a West Ham csapatán, vagyis Guardioláék ott voltak fejben a meccsben, továbbá láthatóan jól jött számukra a kéthetes pihenő, hiszen feledtetni tudták a Tottenham és a városi rivális elleni vereségeket.

Az Égszínkékek Sterlingre és Sanéra továbbra sem számíthatnak, illetve David Silva hétközben összeszedett egy sérülést, de a spanyol vélhetően hadra fogható lesz szombaton.

A City szerdán már a Real Madrid otthonában lép pályára a Bajnokok Ligájában, de ennek ellenére aligha tartalékol Guardiola szombaton. Mindezen túl figyelembe véve a Leicester gyengélkedését, azt, hogy hiányzik a hazaiak egyik legfontosabb játékosa, a City jó passzban van, ezért úgy véljük, hogy érdemes lehet a vendégekbe fektetni, akik egy sikerrel voltaképp el is döntetnék a PL ezüstérmének sorsát.

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

{"headTitle":"Leicester - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-22 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3056002] 2020-02-22 18:30:00 Leicester City - Manchester Cityx;

Kattints és nézd meg ingyen a tippeket!