Bundesliga

Trükkös kombinációval dupláznánk a BVB meccsén

  • gb1

A Dortmund az utóbbi összecsapásain nem könnyítette meg a fogadók dolgát, így most próbáljuk kivédeni az újabb blamát.

Favre és Zorc a sajtótájékoztatón - vajon meddig húzzák? FOtó: BVB Official

A Bundesliga 22. fordulójának nyitómeccsén a felszálló ágban lévő Frankfurt a két vesztes meccsről érkező Dortmund otthonába látogat. A bukik szerint jó eséllyel megszakad a Sasok jó szériája, mi azonban látva a BVB hektikus formáját inkább biztonságibb opciót választunk a sima 'H'-nál.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Két ilyen meccs után amúgy sem nagyon tetszik az oddsszabás, hiába erősebb lényegesen a BVB kerete. A télen igazolt csodagyerek, Haaland sorozata is megszakadt a Leverkusen elleni 4-3-as zakó alkalmával, hiszen ezúttal nem tudott betalálni. Persze a fekete-sárga mezben így sem kezdett még senki erősebben a klub történelme során, szóval szégyenkeznie nem kell és pénteken minden bizonnyal újfent lehetőséghez jut majd. 

Sokkal nagyobb baj, hogy két olyan kreatív elem hiányzik majd a támadószekcióból, mint Reus és Brandt - utóbbi helyén a szintén új szerzemény, Emre Can kaphat lehetőséget Favrétól. Jó hír, hogy Zagadou felépült vádlisérüléséből, így visszatérhet a védelem tengelyébe. A vendégeknél Russ és Torró biztosan nem játszik, de ami fájóbb, hogy Bast Dost, Abraham és Fernandes sem kapott még zöld utat.

[3081555] 2020-02-14 20:30:00 Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurtx
Borussia Dortmund#germany-borussia_dortmund#5

Egy meglepő vezér lépett elő a Sasoknál 2020-ban, mégpedig a főleg védői feladatokat ellátó Timothy Chandler, aki annyira jól játszik, hogy csapattársai is alig hisznek a szemüknek. Az USA-válogatott spíler duplázott az Augsburg ellen és már négy találatnál jár idén, de emellett is rendkívül hasznosan játszik. Csapattársa, a Bayernt is megjárt Rode meglepődve nyilatkozta róla az alábbiakat.

Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni róla. Nem tudom, hogy milyen mágikus ital iszik, de én is kérnék belőle, hogy ilyen eredményes lehessek.

Érdekes lesz látni, hogy tudja-e folytatni a remekelést a világ egyik legbrutálisabb hangulatú stadionjában, ahová jellemzően nem nyerni járnak a csapatok. Főleg, hogy a BVB úgy nyerte az utóbbi 7/8 otthoni összecsapását a Frankfurt ellen, hogy már a félidőben vezetett. A gólok mindenesetre szinte garantált, hogy ezúttal is potyogni fognak, mi pedig ezt 1X-el párosítva küldjük játékba a fordulónyitón.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1X + Over (3.5)","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3081555] 2020-02-14 20:30:00 Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurtx;