Bundesliga

Ezt várjuk az év utolsó német élvonalbeli meccsén

  • gb1

Az idegenben pocsék Frankfurt az elsőszámú kiesőjelölt otthonában lép pályára. Nem egy könnyen tippelhető összecsapás.

Hütter karácsonya nem biztos, hogy ilyen vidám lesz. Fotó: archív

Lássuk be, a téli szünet előtti utolsó Bundesliga-összecsapás közel sem a forduló legjobb párosítása, izgalomból viszont úgy tűnik, nem lesz hiány. Mondjuk ezt azért, mert az utolsó helyen kullogó Paderborn és az utóbbi 5/6 bajnokiját elbukó Frankfurt is iszonyatosan ki van éhezve a pontokra.

{"headTitle":"Paderborn-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-22 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paderborn","odds":"3.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Frankfurt","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A Sasok hagyján, hogy zsinórban bukják a meccseiket, de a támadógépezet is teljesen szétesett, ugyanis az elmúlt hat bajnokin csak ötször találtak be. Ebből kettőt pár nappal korábban vertek, de az is édes kevés volt, hiszen 4-2-re kaptak ki a megtáltosodott Kölntől. Fokozza a bajt, hogy a házi góllövőlistán második Hinteregger, beszedte ötödik sárgáját, így ezúttal nem léphet pályára.

Tudtad? Az Eintracht rendelkezik a legrosszabb idegenbeli mutatóval a Bundesligában – eddig 6/7-et elbuktak! Tavaly ilyenkor 9 ponttal és 8 lőtt góllal jobban álltak.

Mesterük, Adi Hütter alatt nem csoda, hogy egyre vékonyabb a jég és az sem segít, hogy Abraham, Trapp, Russ és a Schalke kapusa által lekaratézott Gacinovic sem valószínű, hogy játszhatnak. A hazaiaknál a szezon eddigi összes bajnokiján kezdő Vasiliadis tölti eltiltását, Ritter helyzete pedig kérdéses.

[3081518] 2019-12-22 18:00:00 Paderborn - Eintracht Frankfurtx

A továbbra is a tabella utolsó helyén tanyázó Pader sincs valami kirobbanó formában, viszont ne felejtsük, hogy az elmúlt öt bajnokiból csak kettőt veszített el, tehát a formajavulás megkérdőjelezhetetlen. A bukikkal ellentétben mi inkább a hazaiak felé hajlunk kimenetel szempontjából, akik az előző körben a bajnoki esélyes Gladbachnak sem adták meg könnyen magukat.

Most is kiélezett meccsre számítunk és tekintve, hogy az Eintracht az elmúlt 16 Bundesliga-meccséből csak kétszer nem talált be, a Paderborn pedig mindössze ennyi alkalommal úszta meg bekapott találat nélkül. A gólváltás tehát tetszetős opció, de az overrel óvatosan, mert a bukikkal ellentétben a gólesőre azért nem vennénk mérget.

{"headTitle":"Paderborn-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-22 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"BTTS","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081518] 2019-12-22 18:00:00 Paderborn - Eintracht Frankfurtx;
299030