La Liga

Nincs az a határ, hogy ne overezzünk - tipp az Atlético-Real derbire

  • varin

Az oddsok alapján az Atlético az esélyesebb, de maradjunk inkább alternatív megoldásnál az 1x2 helyett.

A Real Sociedad győzelmének köszönhetően ugyan hivatalosan nem mondhatjuk azt, hogy a taballa első és második helyezettje találkozik egymással szombaton este, de az Atlético Madrid csak a gólkülönbsége miatt nincs egy pozícióval a listavezető Real Madrid alatt. A Wanda Metropolitanóban esedékes 90 perc valószínűleg akkor is kőkemények és durvána ígérkezne, ha a felek nem futnának remek idényt, ám így még inkább biztosak lehetünk abban, hogy őrült meccs következik.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"3.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ritka az az eset, amikor egy barátságos mérkőzés nagy hatással lehet egy bajnokira, de ebben a helyzetben ez így lesz. Mint arra emlékezhetünk, a két csapat a felkészülés végén East Rutherfordban találkozott egymással, ahol is egy igen balhés meccsen az Atlético 7-3-as megalázó csapást mért a Realra. Az azon a meccsen mesternégyest szerző, majd végül kiállított Diego Costa ezúttal is pályára léphet.

"Nagyon örülök, hogy Costa megszerezte első gólját a szezonban, mind tudjuk, hogy a csatárok a gólokért élnek. Egyike a legfontosabb játékosainknak, aki ha jól játszik, mindenki más számára könnyebb a siker elérése" - nyilatkozta Simeone balhés támadójával kapcsolatban.

Kelleni is fog a vadállat ereje az Atléticónak, hiszen Morata teljesen felesleges piros lapja miatt sok variációis lehetősége nem maradt az argentin mesternek, hogy kit kezdessen Joao Félix mellett. 

A másik oldalon sem éppen rózsás a helyzet a hiányzókat illetően, hiszen Marcelo, Asensio és Mendy továbbra is maródiak, de kérdéses Modric és Isco játéka is. Zidane igyekezett a lehetőségekhez képest rotálni csapatát a hétközi, Osasuna elleni meccsen, így viszont egy teljesen másik 11 futhat majd ki a pályára szombaton, mint akik legyőzték a pamplonaiakat. Papírforma szerint 4-2-3-1-et játszhatnak majd a Blancók, ahol a kiváló formában lévő Benzema mögött Bale, James és Hazard kezdhetnek.

[3093326] 2019-09-28 21:00:00 Atlético Madrid - Real Madridx

Ami a háromesélyes oddsokat illeti, nincs könnyű dolgunk. Azt egyértelműen ki lehet mondani, hogy a Real alapvetően pocsék játékkal vezeti a tabellát, de nyerni tudtak például Sevillában, Vigóban és nem kaptak ki a Villarreal vendégeként. Hazai pályán évek óta nem tudta bajnokin legyőzni az Atlético a Realt, így mi inkább békén hagyjuk ezt az egyébként igencsak döntetlenszagú meccset.

A lapokban viszont nagy érték lehet és nem csak amiatt, mert a nyári barátságos meccsükön is volt belőle 7. Tavaly a Wandában 11, a Bernabeúban pedig 7 lap volt, ráadásul az Atlético hagyományosan mindig nagyon sok sárgát kap hazai pályán a Real ellen. A védelemben Savic, a középpályán Partey vagy Koke, Diego Costa nevét pedig mondani is felesleges abban a névsorban, akiktől lapot várhatunk. Így akár a hazai lapokra esküszünk, akár a 7-es határra csapunk le, jól döntünk.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-28 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"7 lap felett","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atlético Madrid 3,5 lap felett","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3093326] 2019-09-28 21:00:00 Atlético Madrid - Real Madridx;