Premier League

Bízhatunk-e az Arsenalban?

  • Tomihmv

A vasárnap délután az Arsenal az újonc Aston Villa együttesét fogadja az Emirates Stadionban. Összejön a hazai siker?

Az újoncot fogadja az Arsenal. - Fotó: twitter.com/Arsenal

Négy mérkőzést rendeznek vasárnap a Premier League-ben, melyek közül jelen cikkünkben az Arsenal-Aston Villa ütközettel foglalkozunk.

Jól kezdte szezonját az Arsenal, hiszen két sikerrel rajtolt, ezt követően viszont kisebb gödörbe került, mivel három meccsen is nyeretlen maradt. Azonban csütörtök este ezt a rossz periódusát zárta le a csapat, hiszen Frankfurtban tudott nyerni az Európa Ligában, méghozzá 3-0-ra. Az a siker főként úgy szólt nagyot, hogy Emery mester félig-meddig tartalékolt a hétvégi bajnokira, másrészt pedig a sorozat tavalyi elődöntősét győzték le ekkora különbséggel idegenben.

Jó hangulatban várják tehát a hétvégi bajnokijukat az Ágyúsok, akiknél sokan tudtak pihenni, míg a fiatalok - Willock és Saka - parádéztak, és mivel biztosan csak Lacazette és Mavropanosz marad ki - míg Kolasinac, Bellerín és Tierney vélhetően tudja vállalni a játékot -, így Emery egy igen acélos kezdőt tud a pályára küldeni vasárnap délután.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

luckybet

Ami a vendégeket illeti, az Aston Villánál valami megtört, hiszen a rossz rajtot követően két sikert aratott az újonc, viszont az elmúlt két fordulóban még gólt sem tudott szerezni, igaz, egy pont összejött számára hétfőn. Bár a West Ham elleni 0-0-s eredmény nem számít túl jó eredménynek hazai pályán, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a Kalapácsosok szűk félórát emberhátrányban játszottak...

A birminghamieknél Trézéguet eltiltása lejárt, így visszatérhet, viszont a Kodija, Chester, Tragett trió újfent kimarad. 

A mérkőzés egyértelmű esélyesei a hazaiak azonban nagy kérdés, hogy bízhatunk-e bennük? Szerintünk igen, hiszen egyrészt tényleg nagy a felek közti különbség, másrészt az utóbbi hetekben elhullajtott pontok után meglepő volna, ha nem tudnák legyőzni az egyik újoncot hazai pályán, főleg úgy, hogy csütörtökön milyen jól muzsikáltak.

Mindezek után pedig az Arsenalra fogadunk, méghozzá -1,25-ös ázsiai hendikeppel, ami egygólos hazai sikernél félbukó, kétgólos hazai győzelemtől felfelé pedig nyerő.

{"headTitle":"Arsenal - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3055788] 2019-09-22 17:30:00 Arsenal - Aston Villax;