Bajnokok Ligája

A görögökre fogadunk a Tottenham ellen

A tavalyi döntősök közül a Liverpool sima vereséggel kezdett, vajon a Spurs is egyből beleszalad a késbe?

fotó: Twitter

A Bajnokok Ligája B-csoportja tipikusan az, amelyben még a főtábla elindulása előtt szinte biztosra vehetjük a két továbbjutót. Természetesen a Tottenhamről és a Bayern Münchenről beszélünk, az azonban benne van a pakliban, hogy az irodák által lenézett Olimpiakosz és Crvena otthon beleköp a nagyok levesébe. A Spursre ennek megfelelően egész magas oddsot szabtak ki, hiszen győzelmük majdnem kétszeres szorzót ér.

{"headTitle":"Olympiacos-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olympiacos","odds":"4.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Pochettino fiai jobb startot remélnek, mint egy évvel korábban, amikor az Inter az utolsó öt percben fordította meg ellenük a csoportnyitó meccset a San Siróban. Akkor az első három meccsen mindössze egy pontot kapartak össze, de aztán csodával határos módon egészen a finálék meneteltek, a többi pedig már történelem.

A szezont amúgy vegyesen kezdte a társaság, hiszen értékes pontokat hoztak el a címvédő City és az Arsenal otthonából, de közte becsúszott egy horrorzakó is otthon a Castle ellen. Ugyan még így is a harmadik helyen állnak a PL-ben, de nem túl biztató, hogy öt forduló alatt már hétpontos hátrányt szedtek össze a Liverpoollal szemben. Szerencséjükre a BL-főpróba jól sikerült hétvégén - a Crystal Palace-t néggyel szórták meg  - és külön öröm, hogy Son újra megtalálta a góllövő cipőjét.

A keretet tekintve is vannak jó hírek, ugyanis a nyári rekordigazolás, Tanguy Ndombele visszatérhet a kezdőbe. Ugyan Lo Celso és Juan Foyth kiülik a meccset, Pochettino a legerősebb kezdőjét teheti pályára. A hazaiaknál kisebb érvágás, hogy csapatkapitány, Konstantinosz Fortounisz és Ruben Semedo is kényszerpihenőn van, de rajtuk kívül mindenki bevethető.

[3170135] 2019-09-18 18:55:00 Olympiacos - Tottenham Hotspurx
Olympiacos#greece-olympiacos#5

Harry Kane és társai tehát önbizalommal teli érkeznek a görög pokolba, azaz a Karaiszkákisz Stadionba, de az Olimpiakosz is magabiztos lehet, ugyanis nyolcmeccses győzelmi szériában van. Gólparádét semmiképpen nem várunk, hiszen Valbuenáék egyetlen egy gólt sem kaptak a selejtezők alatt, ahogyan azon sem lepődnénk meg, ha pontot csennének a tavalyi döntős ellen. Az alábbi tipp pedig csak akkor bukik, ha legalább kettővel jobb lesz a londoni csapat.

{"headTitle":"Olympiacos-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olympiacos +1 (ÁH)","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3170135] 2019-09-18 18:55:00 Olympiacos - Tottenham Hotspurx;