Ligue 1

Mbappé és társai 1.40-ért simázhatnak az első fordulóban

A PSG még messze van a legjobb formától, de így is könnyű rajtot vehet a Nimes ellen.

fotó: Dugout Twitter

A rendkívül simára sikerült tavalyi bajnoki szezont követően ismét a PSG kezdi toronymagas esélyesként a Ligue 1-et. Első meccsükön a májusban kilencedik helyre befutott Nimest fogadják, az oddsok pedig elég beszédesre sikerültek.

{"headTitle":"PSG-Nimes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"PSG","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"10.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Nimes","odds":"28.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A felkészülési időszak felemásra sikeredett Tuchel legénységének, bár a legfontosabb összecsapáson résen voltak a párizsiak. Augusztus elején ugyanis sorozatban a hetedik évben hódították el a Francia Szuperkupát, amikor is Kylian Mbappé és Ángel Di María találatával hátrányból felállva 2-1-re győzték le a Rennes-t. A két együttes legutóbbi 14 mérkőzéséből a párizsiak 12-t megnyertek, bár a májusi kupadöntő tizenegyespárbajban alulmaradtak, most sikerült bosszút állni.

A PSG nyáron nem maradt rest, érkezett például Ander Herrera, Pablo Sarabia, Abdou Diallo és Idriss Gueye, távozott többek közt Dani Alves, Giovani Lo Celso, Adrien Rabiot, Gianluigi Buffon, Kevin Trapp és Neymar sorsa sem dőlt még el végül. A várható kezdőben helyet kapnak a legnagyobb sztárjaik, viszont Neymar eltiltás miatt nem lép pályára, míg Ander Herrera és Presnel Kimpembe kényszerpihenőn vannak, így reszkethetnek a Nimes játékosai.

Paris Saint Germain#france-paris_saint_germain#5

A párizsiak tavaly oda-vissza simázták a Krokodilokat, akiknek idegenben amúgy sem ment túl olajozottan a gépezet. Átlagban kettőt vertek nekik és többen csúnyán helyben hagyták őket - a 19 meccsükből csak 6 alkalommal kerekedtek felül ellenfelükön otthonuktól távol.

Igazából semmilyen jel nem utal arra, hogy a PSG botlással kezdené az új kiírást és még az is beleférhet, hogy nincs csúcsformában. Bár a hazaiak a Szuperkupa-fináléban ráijesztettek szurkolóikra, az első félidőben nem volt szerencséjük, hiszen 12 próbálkozásból nem tudtak gólt szerezni. Ezúttal is arra számítunk, hogy nekirontanak ellenfelüket és már korán a kezükbe veszik az irányítást, ahogyan a vezetés is meglehet már a félidőre.

{"headTitle":"PSG-Nimes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-11 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Végeremény - PSG/PSG","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3057385] 2019-08-11 21:00:00 Paris Saint Germain - Nimesx;