Bundesliga 2

A gólokat bombázzuk, de nem várunk nagy szüretet Németországban

  • gb1

A St. Pauli és a Fürth sem tudott nyerni az első fordulóban, a javításra pedig a hamburgiaknak van nagyobb esélye.

fotó: Twitter

A nyitóforduló mindkét csapatnak szerencsétlenül sikerült. A St. Pauli percekre volt a három ponttól, de a Bielefeld a 90. perceben sikeresen egyenlített a masszív fizikai csatát hozó összecsapáson. A meccsen az új igazolások egyelőre nem jutottak lehetőséghez, ám hosszú sérülése után visszatérhetett Marc Hornschuh, a fiatal debütáns Conteh pedig góllal hálálta meg a bizalmat Jos Luhukay-nak.

{"headTitle":"St. Pauli- Greuther Fürth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"St. Pauli","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Greuther Fürth","odds":"3.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Vannak napok...Mondhatták joggal a Fürth szurkolói az első forduló után, hiszen csapatuk nem kevesebb, mint 24 alkalommal próbálkozott kapura lövéssel, mégsem sikerült betalálniuk. Ez a fordulóban holtversenyben a legtöbb volt – a HSV is ennyit jegyzett és szintén nem tudott nyerni, bár legalább egy pont összejött. Leírni tehát a nyitó bukás ellenére sem szabad a Fürthöt, bár a zsinórban három elszenvedett zakó annyira nem fest jól.

A két együttes utóbbi négy párharcát mindig a hazai csapat nyerte, bár az összesített H2H-ban a Fürth áll jobban, amely 12-őt nyert meg a 30-ból, míg a St. Pauli csak 8-at.

 

 

 

 

St. Pauli#ger-st._pauli#5
Greuther Fürth#ger-greuther_furth#5

Kimenetel szempontból ennek ellenére ezúttal is a hazaiak az esélyesek, de mi biztosabbnak érezzük a kevés találatra való fogadást. Luhukay mester a liga egyik legdefenzívebb taktikusa és az is jól mutatja, hogy a fókusz az ellenfél megállításán van, hogy az utóbbi hét ligameccsükből hat alkalommal maximum egy gólt jegyeztek.

A Fürth a lövések ellenére azon két csapat között volt, amely nem tudott a nyitófordulóban betalálni és szerintünk pénteken sem lesz sok strigula az eredményjelzőn. Ez a fogadás pedig csak akkor megy a kukába, ha legalább négyet begyömöszölnek egymásnak a felek.

{"headTitle":"St. Pauli- Greuther Fürth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-02 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081691] 2019-08-02 20:30:00 St. Pauli - Greuther Fürthx;