TipPics

BL-nosztalgia, olvasónk 380 ezret hozó szelójával

A szekrény mélyéről előbújt kombi tippsor mindössze két meccsből áll, de azok 19,50-es szorzójúak!

hatharom.com egyedülálló dicsőségcsarnokában, azaz a TipPics-ben nem csak az aktuális, de a korábbi, vagy akár már feledés homályába merült szelvényeket is szívesen látjuk. Ritka, amikor több éves meccseket tartalmazó szelvény kerül elő, most azonban egy bombafogással szolgált felhasználónk.

'Marcell_gy' tippjei a 2016/17-es Bajnokok Ligája szezon emlékezetesre sikerült nyolcaddöntőinek visszavágói közül kerültek ki. Az első meccseken a Bayern München és a Real Madrid is komoly előnyre tett szert hazai pályán, hiszen előbbi 5-1-re verte az Arsenalt, utóbbi pedig 3-1-re páholta el a Napoli csapatát. A második legre olvasónk azt bombázta meg, hogy a nagy hátrányba került csapatok vezetni fognak a szünetben, ám végül kettős vereséggel pottyannak ki.

  • Napoli-Real Madrid - tipp: félidő/vége - Napoli/Real Madrid - eredmény: 1-3 (1-0)
  • Arsenal-Bayern München - tipp: félidő/vége - Arsenal/Bayern - eredmény: 1-5 (1-0)

Számításai, mint látható helyesnek bizonyultak, hiszen ugyan a minimális előnyt megszerezték a visszavágót otthon játszó felek, végül komoly söprésbe futottak bele. Az Arsenal történelmi megsemmisülést produkálva 10-2-es, a Napoli pedig 6-2-es összesítéssel intett búcsút a BL-szezonnak.

Olvasónk remek megérzései egészen parádés szorzót zöldítettek, hiszen a tételek egyaránt 19.50-es szorzóval kecsegtettek -

a két tipp eredő oddsa 380-szoros volt, így egy ezres befektetéséből végül 380 darab kékhasúval vette le a bukmékert.

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket, legyen az friss, vagy akár régebbi!