Tenisz

Jön az egyik leginkább várt meccs, Nadal-Kyrgios újratöltve! - napi tippek Wimbledonra

  • Cesc18

2.50-szeres pénzt érő fogadással próbálkozunk Rafa Nadal és Nick Kyrgios rangadóján.

A sorsolás után már dörzsölhettük a tenyerünket, hiszen Rafa Nadalnak és Nick Kyrgiosnak csupán egy meccset kellett nyernie, hogy összejöjjön a 2014-es randevújuk visszavágója. A két játékos a kötelező feladatot meg is oldotta, igaz, az ausztrál fenegyereknek ehhez 5 szettre volt szüksége, míg a spanyol sima háromban abszolválta. 

{"headTitle":"Nick Kyrgios - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kyrgios nyer ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nadal nyer","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Nadal és Kyrgios egymás elleni múltja elég érdekes, hiszen öt éve éppen Wimbledonban meccseltek először. Akkor az ausztrál 10-es szorzóval tudta borítani a papírformát és gyakorlatilag ez volt az első igazán nagy dobása a profik között. Azóta Grand Slamen nem is találkoztak, a márciusi acapulcói ütközetük azonban elég parázsra sikerült. Nick ugyanis hozta a szokásos komolytalan formáját, ez pedig Nadalnak egyáltalán nem tetszett, pláne úgy, hogy ezt a meccset is elbukta az aussie ellen.

Nincs meg benne a tisztelet a közönség, az ellenfél és saját maga felé.

- mondta a spanyol a sajtótájékoztatóján. 

A két játékos között el is indult egyfajta szájkarate, amelybe Toni Nadal is becsatlakozott. Rafa egykori mestere tanulatlannak nevezte Kyrgiost az acapulcói viselkedése miatt, amire az ausztrál Tonit szimplán leidiótázta. 

Azt tehát finoman szólva sem lehet mondani, hogy puszipajtások lennének, ez pedig plusz pikantériát ad a meccsüknek. 

Kyrgios egyébként úgy fogalmazott, hogy nem biztos benne, hogy ő és Rafa le tudnának menni együtt meginni egy sört a Dog & Fox-ba...

„Hogy másokkal könnyebben tudnék-e beszélgetni? Igen, mindenképp. Vannak, akikkel jól kijövök, és vannak, akikkel nem. Rafával kölcsönösen tiszteljük egymást, de ennyi."

Ettől függetlenül az ausztrál alig várja a meccsüket. 

"Amint megláttam táblát, rettentő boldog voltam, hogy ugyanabba a nyolcadba kerültünk.Baromi izgalmas ez az egész. Már kölyökként is a világ legjobbjai ellen akarsz játszani a világ legjobb pályáin. Ezeknek az alkalmaknak mindig örülni kell, hisz sosem tudhatod, meddig lehet erre esélyed, mert ugye bármikor közbeszólhat egy sérülés.

Azon leszek, hogy mindkét kezemmel megragadjam ezt a lehetőséget. Kimegyek a pályára, és próbálom majd a legtöbbet kihozni magamból.

- mondta Nick (forrás: hosszabbitas.hu)

Ezek nagyon jól csengő mondatok az ausztráltól, de még véletlenül se gondoljuk azt, hogy egy megkomolyodott, vérprofi Kyrgios lép majd pályára. Sokkal inkább várható az acapulcóihoz hasonló, aki meghúzza az alsó szervákat és üti a láb közöttit. 

Ezzel a hozzáállással teljesen ki tudja készíteni Nadalt, aki persze ebből kifelé próbál minél kevesebbet mutatni, de azért Mexikóban is látszott rajta, hogy nagyon nem tud azzal azonosulni, amit Nick a pályán művel.

Mire fogadjunk?

Nem egyszerű egy ilyen meccsen value fogadást találni, hiszen Kyrgiostól tényleg bármi kitelik. De mi most mégis azt mondjuk, hogy érdemes az ausztrállal tartani. 

Kyrgiosnak megvan a játéka és tudja mit kell játszani Nadal ellen, így egy ilyen meccset nem fog csak úgy dobni. 

Véleményünk szerint ez a meccs méltó lesz a rangjához és bőven benne van, hogy megismétlődik a 2014-es kimenetel...

{"headTitle":"Nick Kyrgios - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-04 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kyrgios legalább 2 szettet nyer","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}