Tenisz

Ismét erős tippel támadunk Fucsovics meccsén

  • Cesc18

A magyar játékos a 12. kiemelt Fabio Fogninivel csap össze csütörtökön a legjobb 32 közé kerülésért.

Fucsovics 4 szettben hozta a Novak elleni meccsét. - Fotó: ATP

Megtört a jég, Fucsovics Márton a 2010-es junior wimbledoni címe után végre a felnőttek között főtáblás meccset tudott nyerni a tenisz szentélyében. A világranglista 51. helyén álló magyar kedden az osztrák Dennis Novákot győzte le, méghozzá egy igen küzdelmes, 4 szettes mérkőzésen. 

Tudtam, hogy nehéz meccs vár rám Novak ellen, nagyon jól, felszabadultan játszott, de amikor megnyertem a 2. szettet megnyugodtam és nekem is remekül ment a tenisz. A mérkőzés kulcsa a 3. szett volt, hogy 5:6-nál, amikor a játszmáért szervált fordítani tudtam és egy jó tiebreaket játszottam.

Fucsovicsra a következő körben már egy kiemelt játékos vár Fabio Fognini személyében, ám ahogyan a lentebb látható oddsok is mutatják, messze nem egy megoldhatatlan feladat előtt áll a nyíregyházi. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Fabio Fognini","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-04 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics nyer","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fognini nyer","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fognini pályafutása talán legjobb salakszezonján van túl - ennek köszönhetően jelenleg a top 10-ben rangsorolják -, ám a füvön nem számít akkora spílernek, igaz, Wimbledonban ennek ellenére kifejezetten jó statisztikával rendelkezik. Karrierje során ugyanis 11 alkalomból kilencszer túljutott az első körön, négyszer pedig a legjobb 32 közé is beverekedte magát.

Összességében több, mint a mérkőzési felét megnyerte eddig Wimbledonban, ennél pedig csak egy Grand Slam tornán, a Roland Garroson eredményesebb. 

Hiába nem szokott tehát Fognini Wimbledonon kívül más füves pályás tornákon indulni, az All England Clubban oda kell rá figyelni. Ráadásul erről az ágról akár egész messzire is lehet jutni, ami természetesen nem csak az olasz, de Marci számára is adott.

Fognini egyébként egy 5 szettes győzelemmel indított az amerikai Francis Tiafoe ellen. Szűk 3 és félóra alatt lezavarták, a mérkőzésük statisztikájából pedig ami kiemelkedik, hogy ketten együtt 100+ nyerőt ütöttek, igaz, a hibák száma is elég magas volt, 90. 

Mire fogadjunk?

Az olasz borzasztó hullámzó tud lenni meccseken belül, füvön pedig ez különösen igaz rá. Az eddigi 23 wimbledoni meccséből 16 négy vagy öt szettben dőlt el. 

Fucsovics nem is az az ellenfél, aki ellen reális lenne a 3-0, így minket meglepne, ha ez egy rövid meccs lenne. 

Ugyanezen a véleményen vannak a fogadóirodák is, hiszen a 3.5 szett overre mindössze 1.53-as oddsot kínálnak, illetve az 5 szettre is csupán 3.50-szeres pénzt fizetnek. 

A játékok számánál viszont kifejezetten jó választás a 38.5 over, amire a Pinnace-nél 1.81-es szorzón fogadhatunk.

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Fabio Fognini","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-04 12:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma - 38.5 felett","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}