Bajnokok Ligája

Hiába lett vesztes a tipp, mégis nyerhettünk vele

Ilyen az, amikor tippmesterünk nyakon csípi a bukmékert

A Barcelona simán átléphetett volna a Liverpoolon a BL-elődöntőben, ám végül a Vörösök lettek a hősök. Tippünkből azonban így is lehetett profitálni.

Nem tudott csodát tenni Jürgen Klopp Liverpoolja, a Barcelona a spanyolországi 3-0-s győzelmet követően már nem engedte ki a kezéből a továbbjutást és 2015 után ismét bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe - ezt a mondatot még kedden délután fogalmaztam meg, nem számolva azzal, hogy a legjobbjai nélkül felálló Liverpool olyat történelmi tettet hajt végre, ami még korábban nem volt példa.

 

A visszavágón a Liverpool 4-0-ra kiütötte a Barcelonát, így sorozatban második évében bejutott a BL döntőjébe.

 

A Liverpool madridi fináléja a mérkőzés előtt 19-szeres szorzón volt fogadható, míg a Barcelona továbbjutása 1.04 körüli értéken mozgott. 

Ezt azt is jelentette, hogy szerkesztőnk márciusban feladott tippjével annak ellenére szépet tudtunk fogni, hogy maga a tipp végül vesztesnek bizonyult.

Varin a Manchester United elleni negyeddöntős párharc előtt szúrta ki, hogy az egyik neves bukmékernél elkalkulálták magukat az oddsmesterek és jóval magasabb szorzón kínálták a katalánok döntőjét, mint azt a számok indokolták volna.

Szerkesztőnk egy 2.75-ös szorzón ajánlotta Messiék fináléját, ami így utólag ugyan vesztes lett, viszont bárki könnyedén profitálhatott belőle.

 

Szoktuk mondani, hogy a jó tippet elsősorban nem az eredményessége, hanem a szorzójában rejlő értéke alapján szokás megnevezni. Erre a mostani esetünk is ékes példa, hiszen maga a fogadás komoly értékkel kecsegtetett és egészen extrém körülmények bekövetkeztével úszott csak el.

A fogadás tulajdonképpen már a visszavágó előtt révbe ért, hiszen a Liverpool továbbjutására kínált 19-szeres szorzóval alacsony értékben vissza is lehetett fogadni, miközben a korai kifizetés funkcióval közel maximum értéken lehetett kiszállni a fogadásból.

 

Reméljük sokan tudtatok profitálni ebből a tippből, annak ellenére, hogy végül nem a Barca lett ad öntős.  Ha így volt, akkor természetesen várjuk a nyereményekről szóló győztes szelvényeket itt a hozzászólásokban vagy akár a TipPics-ben is.