Tenisz

Biztonsági hendikeppel fogadunk a túlértékelt amerikai ellen

  • Cesc18

Leonardo Mayernek fekszenek az Indian Wells-i körülmények, így könnyen boríthatja a papírformát Reilly Opelka ellen.

Csütörtökön a férfiaknál is megkezdődnek a főtáblás küzdelmek Indian Wells-ben. A játéknap utolsó centerpályás mérkőzését szemeltük ki, melyen természetesen az egyik főszereplő egy amerikai játékos lesz, név szerint Reilly Opelka. A 211 centis michigani srác első győzelmére készül a kaliforniai versenyen, azonban egyszerű dolga nem lesz Leonardo Mayer ellen. 

Mayer jó eredményeket jegyez Indian Wells-ben. - Fotó: PDC

A világranglistán jelenleg 56. helyen tanyázó argentin ugyanis nagyon csípi ezt a kemény pályás Masterst. A lassú, már-már salakra hajazó borítás kifejezetten fekszik a játékának, hiszen dél-amerikai teniszezőként a vörös por áll a legközelebb a szívéhez. 

Legjobb eredményét tavaly jegyezte Indian Wells-ben, amikor is három meccset nyerve a legjobb 16-ig menetelt, ahol még a későbbi győztes Del Potro skalpját is majdnem begyűjtötte. 

Mayer karrierje során négy vereséget és nyolc győzelmet számlál ezen a versenyen, szóval tényleg a legjobb kemény pályás 1000-es tornái közé tartozik. 

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Opelkának viszont nem feltétlenül ez a Masters a legalkalmasabb egy nagy menetelésre. Tavaly és tavalyelőtt sem tudott Indian Wells-ben nyerni. Igaz, azóta fejlődött és most sokkal nagyobb önbizalommal és jobb formában várja a rajtot, viszont a lassabb borítás akkor sem fekszik a játékának. Itt messze nem lesz annyira érinthetetlen a szervája, mint például a New York-i fedett pályás viadalon volt, amit sikerült is megnyernie még február közepén. 

A szervezők kedvezni próbáltak azzal, hogy az esti programba tették be, amikor a legjobb a hangulat a centeren, viszont ez most inkább hátrány lesz Opelkának. Azt ugyanis tudni kell, hogy Indian Wells-ben a délutáni napsütésben gyorsabb a labda és magasabbra is pattan, este ugyanakkor már sokkal nehezebb és lassabb. Ez még inkább Mayer malmára hajtja a vizet. 

Fogadás a győztesre    
Reilly Opelka Leonardo Mayer
1.62 2.42

Tény, hogy Mayer az elmúlt hetekben kevés meccset tudott nyerni a dél-amerikai salakos tornákon, viszont rendre szoros csatákban maradt alul jó formában ütő, erős salakos játékosok ellen. Nem lehet tehát azt mondani, hogy rossz formában várná az Indian Wells-i tornát. 

Kicsit túlértékelik itt az amerikait a fogadóirodák, a körülmények és a múlt miatt mi egyértelműen az argentin felé hajlunk. +2.5-ös hendikeppel kifejezetten tetszetős, hiszen ez még azt is elbírja, hogy két tie-breakes szettben kikapjon. 

Reilly Opelka-Leonardo Mayer
hatharom.com
Game Hendikep - Mayer +2.5
1.68 @     
Fogadási határidő: péntek, 05:00


Nyiss számlát ide kattintva a 18bethez és az iroda megajándékoz 100 EUR üdvözlő bónusszal!

REGISZTRÁCIÓ  IRODABEMUTATÓ