Tenisz

A grúzok Fucsovics Mártonjával nyernénk

  • Cesc18

A nap egyik legjobb meccsét játszhatja Nikoloz Basilashvili és a metzi születésű Ugo Humbert.

Metzben járunk és a csütörtöki program Fucsovics Márton mérkőzésével rajtol. A magyar játékos tegnap játszi könnyedséggel ütötte ki a 6. kiemelt Adrian Mannarinót, ezek után pedig egyértelmű favoritnak tekinthető a gyengébb játékerőt képviselő Radu Albot ellen. A moldávot jól ismeri Marci, hiszen év elején az Australian Open első körében éppen ellene aratta az első Grand Slam főtáblás győzelmét. Bár Albot szívós ellenfél, de inkább csak a GS-eken szokott kellemetlenkedni. 

Fogadás a győztesre    
Fucsovics Márton Radu Albot
1.35 3.36

A grúzoknak is van egy Fucsovics Mártonjuk, akit Nikoloz Basilashvili testesít meg. Basilashvili ugyanúgy, mint Fucsó, idén szerezte meg az első ATP-tornagyőzelmét és folyamatosan kúszik előre a világranglistán.

Basilashvili Metzbe is nagy önbizalommal érkezett, miután a US Openen a legjobb 16-ig menetelt, ahol még a világelső Rafa Nadallal is játszott egy jó kis meccset. Ezen a tornán egyébként védendő pontjai vannak, azok után, hogy tavaly elődöntőzött. A rajtja nagyon meggyőző volt Kenny de Schepper ellen.

A kétméteres francia ellenfele hiába varázsolta be az első szettben 94%-ban (!) a nagy első szerváit, a grúz így is kétszer elvette a szervagémét.

Egy pillanatig sem volt esélye de Scheppernek a győzelemre, hiszen a második szettben hiába ment el tie-breakig, azt nullára bukta. 

Basilashvili a 16 között is egy franciával találkozik, mégpedig a metzi születésű Ugo Humberttel. A fiatal hazai srác parádés nyarat futott, hiszen három Challenger-döntő után a US Openen felverekedte magát a főtáblára és egy kört ment. Azóta is játszott már egy Challenger-döntőt, szóval tényleg nagyon komoly önbizalommal vágott neki ennek a viadalnak. Ez egyébként a US Open mellett a második ATP főtáblás tornája. A nyitókörben Bernard Tomic skalpját gyűjtötte be, bár manapság nem akkora kunszt az ausztrált legyőzni. 
 

Tudtad? Ha most regisztrálsz a 18BET-hez, akkor 100 euró kezdő bónuszt kapsz!


Két kiváló formában ütő játékos meccse lesz ez. Basilashvili a rutinosabb és most még nagyobb tudású játékos, de Humbert mellett meg ott lesz a hazai pálya előnye. Nem lesz egyszerű menet a grúznak, azonban annyira zónában van, hogy neki adjuk a győzelmet. Akár pontos eredményre is tehetünk egy kísérletet, Basilashvili 2-1-s sikerét 4.00 körüli oddson fogadhatjuk meg. De 2.50-szeres pénzért van fantázia abban is, hogy lesz tie-break a meccsen, hiszen Humbert 17 ászt vágott be Tomicnak. 

Ugo Humbert-Nikoloz Basilashvili
hatharom.com
Basilashvili jut tovább
1.61 @    
Fogadási határidő: 19:30