Sportfogadás

Ezt várjátok Ti - Háromszoros oddsok a Honvéd és az Újpest selejtezőjére

Alaposan körbejártuk már hazánk klubjainak EL-meccseit, nézzük most, hogyan fogadják őket a Hathármas userek.

A Budapest Honvéd és az Újpest második fordulós EL-selejtezőire összesen több mint 30 tipp érkezett oldalunkon, nézzük ezeknek az eloszlását.

Eredménytől független futballünnep lesz ma este a Megyeri úton, hiszen az ötszörös Európa Liga-győztes Sevilla látogat a Szusza Ferenc Stadionba. Pablo Machín, az andalúzok trénere szerint akár meglepetéseredmény is születhet. "Az Újpest nem mutatta meg valós játékerejét. A körülmények számunkra voltak kedvezőek. Biztos vagyok benne, hogy saját stadionjukban a magyarok meg akarják mutatni, hogy komoly nehézséget is tudnak okozni." Machín arról is beszélt, hogy egy esetleges kudarc is belefér nekik, hiszen még a felkészülési időszakban vannak és az első meccsen aratott 4-0 által egyáltalán nincsenek veszélyben.

A lilák részéről kiváló középpályásuk, Zsótér Donát szólalt meg, aki azt szeretné, hogy csütörtökön:

Szívét-lelkét tegye ki mindenki a pályára, tisztes helytállást várok magunktól, egy jó meccset és egy Újpesti győzelmet a végén.

Reméljük Pablo Machín aggodalmai valósággá válnak, hiszen olvasóink közül az "Újpest vagy döntetlen" kétesélyes fogadásnak többen is bizalmat szavaznak - ez 3.5-ös oddsal kecsegtet. Hozzá kell tenni, hogy nem mindenki ilyen derűlátó, "thom" nevű userünk inkább a -2.00-es Sevilla hendit bombázza 3.1-es szorzóért és a következő indoklással támasztotta alá tippjét. "Az első mérkőzéshez képest erősebb kerettel érkezett meg a Sevilla. Nagy különbség van a csapatok közt,és a Sevilla szerintem ki szeretné próbálni a valós tudását. Ez egy remek alkalom az eddig pihenő játékosoknak is formába, játékba lendülni."

[2790823] 2018-08-02 21:00:00 Újpest - Sevillax;

A Honvéd már tegnap megérkezett Luxemburgba és a csapat már teljes fókuszban várja a 19 órás kezdőrúgást. Ezt a párharcot már több aspektusból is vizsgáltuk - ha még nem olvastad, megnézheted itt illetve itt - és minden fronton egyöntetű vélemény körvonalazódott. A Hathármas olvasók 62 százalék hisz abban, hogy Supka Attila fiai kettős győzelemmel lépnek át a Niederkornon, ez 2.96-os megtérüléssel kecsegtet. A másik népszerű fogadás a "Honvéd vagy döntetlen", ami 1.5 körül pakolható, de az 1.88-at érő "mindkét csapat lő gólt" opciót is többen realitásnak gondolják.

[2790813] 2018-08-02 19:00:00 FC Progres Niedercorn - Honvédx;