Angol foci

Meglepetéscsapat nyeri a Premier League-et a fogadások alapján

  • gb1

Az egyik legnagyobb angol buki összeállította a végső PL-táblát a beérkezett fogadások alapján. Van pár furcsaság.

fotó: Sky Sports

Az egyik legnagyobb angol bukméker a nyáron beérkezett temérdek fogadás alapján felállította 2018/19-es Premier League tabella végső sorrendjét. Okoztak meglepetést bőven.

A címvédő bajnok, rekordot rekordra halmozó Manchester City egészen a negyedik helyre csúszott vissza a listán. A Guardiola-gépezet aligha fog visszavenni a tempóból, bár tény, hogy a címvédés baromi nehéz műfaj. Az égszínkékeket megelőzi a Manchester United, de ami még váratlanabb, hogy ezüstérmes helyre várja az Arsenalt (igaz, ez a 2015/16-os Leicester által behúzott, teljesen feje tetejére állt szezonban is összejött az Ágyúsoknak).

És, hogy kire pakolják a legtöbben a pénzüket? Most már minden bizonnyal sokan sejtitek,

ha bejön a fogadók megérzése, akkor az új kiírást a Liverpool csapata nyeri!

A Vörösök már tavaly is meggyőző focit játszottak és nem csak a bajnokságban, de a BL-ben is tisztesen helyt álltak. Ráadásul eddig nekik sikerült a legjobban az erősítés – rekordáron igazoltak kapust Alisson személyében, megszerezték a ex-monacós Fabinhót és Naby Keitát is a RB-Leipzigből.

A West Ham szintén hatalmas költekezésekbe van az uborkaszezon során, hiszen új mesterük, a topcsapatokat is megjárt Manuel Pellegrini nagyban folytatja az újjáépítést. Ennek ellenére is meglepő, hogy a fogadók alapján megelőzik két nagy múltú londoni riválisukat, a Chelsea és a Tottenham csapatát.

Kiesés tekintetében a frissen feljutó Cardiff és Fulham is megúszhatja, a Brighton-Watford-Bournemouth trió viszont aggódhat a Championshipbe száműzés miatt. 

Szerintetek is behúzhatja a Pool a PL-t?