NB I

Érdemes lehet a Fradi, Vidi, Újpest trióba fektetni? - oddsok a 3. fordulóra

Lássuk, milyen oddsokkal fogadható a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2018-2019-es szezonjának harmadik fordulója!

Harmadik bajnokiját is behúzhatja az FTC. - Fotó: fradi.hu

A szokásoknak megfelelően a     publikálta legkorábban szorzóit a hétvégi labdarúgó magyar bajnokság élvonalbeli küzdelmeire. A harmadik fordulóban - papíron - több egyértelmű mérkőzésre is sor kerül, amelyek együttes megfogadásával szép kis kombit lehet összehozni. Vajon megéri a Ferencváros, Vidi, Újpest trióra fogadni?

   
  1 x 2
Puskás Akadémia-MTK 2.25 3.20 3.10
Debrecen-Diósgyőr 1.90 3.40 3.90
FTC-Haladás 1.30 3.40 9.25
Vidi-Mezőkövesd 1.40 4.30 7.50
Újpest-Kisvárda 1.55 3.80 5.75
Honvéd-Paks 2.00 3.35 3.60

Az MTK felcsúti vendégjátékával indul a 3. forduló. A felek közül a Puskás Akadémia eddig mindössze egy pontot gyűjtött, míg az újonc az újpesti sikerét követően hazai pályán szaladt bele egy irgalmatlan pofonba a Ferencváros ellen. Tipikus háromesélyes mérkőzésre van kilátás, bármilyen eredmény benne van a pakliban, az állami irodánál viszont a PFLA a favorit.

Szombaton hatkor rendezik az idei első keleti rangadót, amikor is a Debrecen a Diósgyőrt fogadja. A Loki némi meglepetésre nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet a második kanyarban, sőt az egy pontnak is örülhetett. A DVTK sikere Ugrai Roland lábában maradt a Puskás ellen, hiszen a válogatott támadó a 77. percben büntetőt hibázott. Mindezeknek köszönhetően erre a meccsre sem könnyű tippelni, a bukmékereknél a hazai pálya miatt a DVSC az esélyesebb.

A Ferencváros továbbra is százszázalékos maradhat, hiszen az eddig bukdácsoló Haladást fogadja. Az FTC kimagaslik a mezőnyből, a Diósgyőrt és az MTK-t is egyaránt 4-1-re verte meg, utóbbi csapatot ráadásul idegenben. A Halinak sok gondja van, védelme eddig katasztrófa (két meccs öt kapott gól), ráadásul az utolsó öt, ferencvárosi meccsét rendre elveszítette. Nem vitás ezek tükrében, hogy a Fradi-siker a hét tutija az NB I-ben.

Noha a Kisvárda ellen sziporkázott a Vidi, s a Ludogorecet is lenullázta idegenben, a Pakssal nem bírt a második fordulóban. A fehérváriak ismét hazai pályán játszanak szombaton, s ezúttal is egy Bajnokok Ligája meccset követően. Hiába lesznek fáradtabbak a piros-kékek, a Mezőkövesd legyőzése papíron nem kellene, hogy gondot okozzon a csapatnak, pláne, ha hétközben kiharcolnák a továbbjutást a BL-ben. A matyóföldiek ugyan eddig veretlenek, s mindössze pár perc hiányzott nekik, hogy százszázalékosak legyenek a második kanyart követően. Ugyanakkor a borsodiaknak nem szokott menni a Vidi otthonában, s akármilyen eredményt is érjen el Marko Nikolics csapata a Ludogorec ellen, toronymagas favoritja a hétvégi bajnokinak.

Mint ahogy az Újpest a Kisvárda elleni ütközetnek. A lila-fehérek ugyan csak egy pontot szereztek eddig, s folyamatosan csütörtök-vasárnap ritmusban játszanak, a hétközi, Sevilla elleni mérkőzés bónusz lesz számukra, kiesésük az Európa Ligából már biztosra vehető. Ennek köszönhetően pedig rákészülhetnek az újonc elleni meccsre, amit kötelező megnyernie a fővárosiaknak, hiszen eddigiek alapján a Kisvárda nem üti meg az élvonal szintjét. A szabolcsi csapat a Vidtől és a Honvédtól is egyaránt 4-0-ra kapott ki idegenben, s ha nem történik valami csoda a hét folyamán, akkor újabb vereséget szenvedhet Kondás Elemér alakulata.

A Honvéd zsinórban harmadik meccsét is hazai pályán vívja, ezúttal a Paks együttese látogat a Bozsik Stadionban. Supka Attiláékra a hétvégi ütközet előtt egy fontos EL-meccs vár Luxemburgban, ahol könnyedén kiharcolhatják a harmadik körbe jutást. Ennek alapján, a Vidi ellen magára találó paksiaknak lehet keresnivalójuk a fővárosban, igaz, a felek utolsó négy, Honvéd pályaválasztásával lejátszott bajnokiját rendre a hazaiak nyerték, s tudjuk jól, hogy a vörös-feketéknek a Bozsikban nagyon jól megy az utóbbi években.

(Persze, ha nem marad el a találkozó, mert, ha két szlovén csapat is továbbjut az EL-ben, akkor  a Domzale-Honvéd meccset augusztus 7-én, kedden rendezik. Ebben az esetben pedig elmarad a hétvégi bajnoki, mivel egyes meccsek között 72 órának kell eltelnie).

Mit gondoltok, melyik meccsre éri meg fogadni az NB I harmadik fordulójában?

A hatharom.com a hétvégén több mérkőzésre is előzetessel készül!

2018-08-04;212
2018-08-05;212
268681