Nemzetközi foci

Bomba párosításokkal és tippjátékkal rajtol a Nemzetközi Bajnokok Kupája

Azt hitted, hogy a top klubok henyélnek a vb-t követően? Az hagyján, hogy nem, de a legjobbak csapnak össze 23 napon át!

Szerencsére nincs hosszú szünet topfoci nélkül, hiszen az hagyján, hogy szombaton rajtol a magyar élvonal, de igazi futballcsemegét is kapunk a Nemzetközi Bajnokok Kupájának köszönhetően. A torna szombat hajnalban rajtol Chicagóban és egészen augusztus 12-ig nyúlik - ez alatt a periódus alatt 27 parádés meccs van beütemezve.

A Bajnokok Kupája nem holmi véletlenszerűen verbúvált sorozat lesz, hiszen 

18 ikonikus gárda lép pályára, amelyek közt ott van mind a nyolc BL-negyeddöntős. Ezekben a csapatokban játszik a világ legjobb 100 játékosából 90!

Az ICC (International Chamions Cup) eddigi nyertes klubjai is elég illusztris társaságot alkotnak: Real Madrid, Manchester United, Juventus, Paris Saint-Germain, Inter Milan, Barcelona - a top góllövői a sorozatnak pedig olyan korszakos sztárok, mint Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez, Neymar vagy Franck Ribéry.

A lebonyolítás meglehetősen egyszerű, hiszen az induló együttesek egyaránt három meccset játszanak majd, és egy csoport alapú rendszer szerint kerül majd fény a végső győztesre. Pontegyenlőség estén (ami elég valószínű) az alábbiak számítanak: egymás elleni, gólkülönbség, lőtt gólszám, kapott gólszám, közös ellenfél elleni eredmény, fair play (piros-majd sárgalapok száma).

Ahogy azt már lassan hagyománnyá válik, ezúttal is tippjátékkal készülünk erre a parádés három hétre, mégpedig újfent partneroldalunkkal, a Tipkings-zel karöltve. Kattints a feljebb elhelyezkedő képre és spékeld meg ezeket a barátságosnak aligha mondható derbiket egy kis extra izgalommal. Ha elég ügyes vagy, akkor a hatharom.com címlapján láthatod vissza magad, mint a tippverseny győztese.

Tippelésre fel!