Átigazolás

A Barca kapusára is rárepül a Liverpool?

  • gb1

Csak úgy repkednek a nevek a csapat háza táján és már körvonalazódik, hogy masszív erősítés lesz a nyáron.

A 39-szeres holland válogatott játékos számára is ésszerű lenne a váltás. fotó: FC Barcelona

A BL-döntős Liverpool aktívan érdeklődik a katalánok második számú kapusa, Jasper Cillessen iránt és már meg is keresték a klubot az átigazolásának lehetőségéről - írja a spanyol Mundo Deportivo.

Jürgen Klopp, a Vörösök mestere sokáig kiállt kapusa mellett, ám a friss információk alapján nyáron az egyik fő küldetése egy új hálóőr megszerzése lesz. Mint ahogyan arról már mindenki hallott, Karius két ordas nagy bakijának köszönhetően az angolok 3-1-re elbukták a BL-döntőt és könnyen lehet, hogy ezáltal a portás keresztet vethet liverpooli karrierjére.

A Pool első számú célpontja a Romában játszó Alisson és az Atléticós Jan Oblak, a bökkenő csak az, hogy mindkét játékosért horribilis összeget kér jelenlegi csapata.

Az olaszok 90 millió euróra lőtték be brazil hálóőrük átigazolási díját, míg Oblak kivásárlási ára jelenleg kereken 100 millió euróra rúg. 

Valószínűbb forgatókönyv tehát, hogy a kapusposzton kísérletezni szerető német szakember végül Cillessen mellett teszi le a voksát, aki a 2017/18-as szezonban csak a padot melegítette a gránátvörös-kékeknél.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Liverpool első igazolása a Monaco brazil középpályása, Fabinho lett és a kívánságlistán szerepel még a Lyon sztárja, Fekir és az ifjú amerikai titán, Christian Pulisic is.