Tenisz

Két tippel próbálunk túljárni a bukik eszén Fucsovics meccsén

  • Cesc18

A magyar játékos szerdán az amerikai Francis Tiafoe ellen lép pályára a genfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

A vasárnap rajtoló Roland Garros előtt néhányan Genfben és Lyonban hangolódnak a szezon második Grand Slam viadalára. Előbbi helyszínen Fucsovics Márton is nevezett, a keddi tükörsima győzelmét követően pedig szerdán már a negyeddöntőbe jutásért lép pályára a nála egy hellyel előrébb rangsorolt Francis Tiafoe ellen. Fucsovics az első körben mindössze három játékot engedett Albert Ramos-Vinolasnak, ami még úgyis kalapemelést érdemel, hogy a spanyol nincs jó formában. 

Fucsovics könnyű győzelemmel kezdett Genfben. - Fotó: ATP

A folytatásban egy jóval keményebb ütközet vár Marcira, hiszen az amerikai ellenfele egyáltalán nem elveszett salakon, igaz, az estorili döntője óta nem olyan meggyőző. Rómában ugyanis korán elvérzett, míg Genfben hétfőn szetthátrányból kellett kapaszkodnia Ryan Harrison ellen. 

Tiafoe egyébként a torna egyik favoritja, hiszen magaslaton játszanak, a gyorsabb környezet és a magasra pattanó labdák pedig kedveznek a játékának. 
Fogadás a győztesre    
Francis Tiafoe Fucsovics Márton
1.60 2.05
Fogadási határidő: 12:05

De ilyen körülmények között Fucsovics is komfortosan mozog, szóval minden adott egy nagyon jó és kiélezett meccshez. 

A magyar szempontjából fontos lesz, hogy jó százalékban üsse be az első adogatásait - ezzel Ramos ellen nem volt probléma -, illetve ne engedje leszorítani magát a pályáról. 

Fucsovics olyan jól kezdett, hogy ezek után abszolút reménykedhetünk abban, hogy Tiafoe ellen is pariban tud lenni. Ha így lesz, akkor az over lehet a nyerő tipp, továbbá 2.10-ért az is vállalható, hogy játszanak tie-breakes szettet. 

  • Játékok száma - 22.5 felett @ 1.75    
  • Lesz tie-break @ 2.10