Sportfogadás

Révbe érhet a Manchester United

Tízből nyolc magyar sportfogadó szerint a Manchester United mind a három pontot elviszi a West Ham otthonából.

Révbe érhet a Manchester United. - Fotó: Facebook

Elmaradt mérkőzést pótolnak csütörtök este Angliában, nevezetesen a 31. forduló rangadóját, vagyis a West Ham-Manchester United ütközetet. Egyik fél sincs kifejezetten jó formában, hiszen a hazaiak az elmúlt hétvégén ugyan győztek, s kiharcolták a bennmaradást, de azt megelőzően négyszer sem nyertek. A vendégek pedig meglepetésre Brightonban kaptak ki egy hete, igaz, azelőtt háromszor is sikernek örülhettek.

Különösebb tétje nincs a találkozónak, hiszen a hazaiak a 10-től a 17-ig helyig bezárólag bárhol végezhetnek, azonban annyira rossz a gólarányuk, hogy vélhetően a tabella alsó harmadában zárnak majd. Ezzel szemben a vendégeknek még elbukhatják ezüstérmüket, azonban ehhez kétszer is veszíteniük kellene (csütörtökön a WHU, majd vasárnap hazai pályán a Watford ellen), míg a Tottenhamnek az utolsó játéknapon győznie kellene. Már pedig a dolgok mai állása szerint csodával érne fel, ha végül a Spurs szerezné meg a második pozíciót.

1x2    
West Ham Döntetlen Manchester United
4.35 3.65

1.78

A bukmékereknél a Manchester United felé billen a mérleg nyelve, hiszen a     a Vörös Ördögökre 1.78-szoros oddsot ajánl, a Kalapácsosokra 4.35-szöröst, míg a remi 3.65-szörös szorzón fogadható.

Ahhoz képest, hogy a MU szorzója egyre jobban feljebb kúszik a fogadóknál teljesen egyértelmű a találkozó, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 80 százaléka (!) tart a vendégekkel, 14 százalék a döntetlenre, míg a maradék 6 a hazaiak sikerére tett fel pénzt, vagyis a honi tipsterek szerint már csütörtökön révbe ér a MU.

Ide kattintva többet is megtudhatsz a West Ham-Manchester United meccsről.

[2523052] 2018-05-10 20:45:00 West Ham United - Manchester Unitedx;