Premier League

Többek közt a City meccsével nyernénk

Hétvégén a Southampton-Bournemouth és a West Ham-Manchester City meccsekre fogadunk a Premier League-ben.

Southampton-Bournemouth
Tipp: Southampton
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

Sem a Southampton, sem a Bournemouth nincs formában, ugyanakkor a hazaik számára óriási a tét, hiszen ha nem nyernek hétvégén, akkor igen komoly bajba kerülnek. Papíron persze még a vendégeket is megérintheti a kiesés szele, azonban olyan sűrű a mezőny a hátsó régióban, hogy valóságos csodával érne fel, ha a déliek elbúcsúznának a Premier League-től - például az egyik külföldi buki 501-szeres szorzót kínál erre az opcióra.

Ennek köszönhetőn akár lazára is vehetik a figurát a bournemouthi játékosok, persze vélhetően nem így lesz, de az tény, hogy a déliek tétmeccsen még gólt sem lőtt ezidáig a St. Mary's-ben. Ezzel szemben a Szentek az egyik utolsó szalmaszálukba kapaszkodnának a hétvégén, s, ha összehasonlítjuk a felek játékoskeretét, akkor nem kérdés, hogy melyik az erősebb csapat, még, ha ezt a tabella jelenleg nem tükrözi.

Úgy véljük, hogy ez a meccs a vízválasztó a hazaiknál, ha nem nyernek, akkor nagy valószínűséggel kiesnek, vagyis ezt próbáljuk meg kihasználni, ezért fogadunk a Southamptonra szombaton.

[2523099] 2018-04-28 16:00:00 Southampton - AFC Bournemouthx;

Ismét gólgazdag meccset játszhat a City.- Fotó: Twitter

West Ham-Manchester City
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

A szelvényünk második meccsén már csak a hazaiak számára van tét, hiszen a Kalapácsosok még bajba kerülhetnek, de a papírforma alapján simán kiharcolják a bennmaradást. A City már aranyérmes, s láthattuk, hogy a múlt héten, a Swansea ellen milyen gálát mutatott be úgy, hogy Pep Guardiola fiai már bajnokként léptek pályára.

A manchesteriek "turnéja" pedig Londonban folytatódhat, főleg, hogy az Olimpiai Stadionban pazarul megy a Citynek, hiszen tavaly februárban a bajnokságban 4-0-ra, míg egy hónappal korábban az FA Kupában 5-0-ra nyert ott. Ezúttal ekkora különbség vélhetően nem lesz, igaz, minden benne van a pakliban.

A hazaik legutóbb 4-1-re kaptak ki az Arsenalnál, azzal a játékstílussal a City ellen is egy igen nagy pofonba nézhetnek bele, viszont, ha tudják hozni azt, amit az ősszel az Ethiadben a pályára tettek, akkor akár még meglepetést is okozhatnak. Ugyanakkor eredményre nem érdemes fogadni, sokkal inkább gólokra, hiszen a felek utolsó hat meccsén rendre született legalább három találat, s az előjelek alapján ez a pazar sorozat nem vasárnap szakad meg.

[2523102] 2018-04-29 15:15:00 West Ham United - Manchester Cityx;
hatharom.com
Southampton-Bournemouth Southampton
West Ham-Manchester City Több, mint 2,5 gól
@2.47
Fogadási határidő: 16:00