Tenisz

Duplázós fogadással támadunk - napi tippek a budapesti tenisztornára

  • Cesc18

Pénteken a Lorenzo Sonego-Aljaz Bedene negyeddöntős összecsapásból húznánk hasznot a budapesti tenisztornán.

Budapesten és Barcelonában egyaránt a negyeddöntős ütközetekre kerül sor pénteken. A magyar ATP-verseny elmúlt napjai igazi csillaghullást hoztak, hiszen az első négy kiemelt rögtön az első meccse után csomagolhatott. Innentől kis túlzással bárki megnyerheti a tornát.

Bedene kötelező győzelem előtt. - Fotó: HunTennis

A legkevesebbet (3.80) a tavalyi döntős Aljaz Bedene végső sikere fizeti, aki idén kiváló mérleggel áll salakon. Az ő továbbjutása mindenféleképpen papírformának számítana, hiszen a nála 102 hellyel hátrébb rangsorolt Lorenzo Sonegóval találkozik. Az olasz srác ugyan az előző körben a torna legnagyobb sztárjának számító Richard Gasquet-t küldte haza, ám fontos megjegyezni, hogy a francia finoman szólva sem fogott ki jó napot.

A jó formában teniszező Bedene más kaliber és nem is jellemző a szlovén játékosra, hogy salakon az ilyen meccseken betlizzen.

Inkább az a kérdés, hogy Sonego mennyire tudja szorossá tenni ezt a negyeddöntőt. Először jár ATP-tornán ilyen magasságban és élete legnagyobb skalpját gyűjtötte az előző körben. Egy ilyen bravúr után soha nem könnyű a következőn összeszedetten és koncentráltan játszani. Közel duplázós pénzért tetszetős a Bedene 2-0. 

Lorenzo Sonego-Aljaz Bedene
hatharom.com
Bedene 2-0-ra nyer
@1.95
Fogadási határidő: 14:00

Érdekes meccsnek ígérkezik a két nem kiemelt, John Millman és Yannick Maden negyeddöntője. Előbbi a címvédő és első kiemelt Luacs Pouille-t ütötte ki kettőben, míg utóbbi váratlanul Fucsovicsnak tett keresztbe. Papíron Millman az erősebb, de azok után, hogy Maden csütörtökön sima 2-0-ra verte Maximilian Marterert, nem mernénk győztesre tippelni. Egyébként is hasonló a játékstílusuk, talán Millmannél több a támadó szándék, de nem biztos, hogy ez döntő tud lenni. Erősen hajlunk az over felé, a bukik 22.5-nél húzták meg a line-t.