Bajnokok Ligája

Ezt várjátok Ti - triplázós tipp a Real-Bayernre

Pár órát kell már csak várni a hét slágermérkőzésére, lássuk hogyan tippelitek a Bayern München - Real Madrid elődöntőt.

Fogadói szempontból nem számít egy könnyű mérkőzésnek a Bayern München és a Real Madrid első csatája. Arról, hogy mit várnak szerkesztőink a meccstől itt olvashatsz bővebben, a Tippmixpro fogadóinak várakozásait pedig itt tudod megnézni.

Mostani cikkünkben viszont a hatharom.com olvasóinak tippjei kerülnek terítékre!

1x2    
Bayern München Döntetlen Real Madrid
2.01 3.50 3.45

A kedden megrendezésre került Liverpool - Roma mérkőzés 5-2-es végeredményének köszönhetően egy 2.75-ös tippet csíphetett meg az, aki az olvasóink többségének megérzésére hallgatott, hiszen a hazai és a mindkét csapat szerez gólt opció kombinálva ekkora szorzót fizetett a Tippmixprón.

A Bayern München és a Real Madrid csatájára is bőven érkeztek be olvasói tippek, most ezeket szemlézzük.

Az 1X2 piacokat illetően elég nagy az egyetértés, hiszen a leadott tippek 88 százaléka a bajor gárda győzelmét várja és csupán 12 százalék bízik a Real sikerében.

 

A hazaira átlagosan kettes szorzó körül lehet fogadásokat kötni, a vendégre pedig három és félszeres oddsot kínálnak a fogadóirodák.

A mindkét csapat szerez gólt opció is igen népszerű a köreitekben, az erre a piacra leadott tippek 100 százaléka ugyanis az igen verzió mellett foglalt állást.

Ha a fenti két várakozás is ülni fog és a Bayern München úgy nyeri meg a meccset, hogy a Real Madrid legalább egy gólt szerez, azzal kereken hármas szorzót lehet szakítani a Tippmixprón.

 

Az indoklásos tippligában játszókat sem hagyta hidegen a találkozó. A játékban 30 tipp után 37 százalékos ROI-val álló 'burger77' nevű játékosunk az X2-re tippelt 1.80-as szorzóért, míg a +9%-os ROI-n álló 'Manesz' Cristiano Ronaldo góljában látja a fantáziát.

[2747585] 2018-04-25 20:45:00 Bayern München - Real Madridx;

Kattints a képre és tippelj a mérkőzésre Te is!