Bajnokok Ligája

Ezt várjátok Ti - közel hármas szorzó a keddi BL-re

Már csak néhány óra van hátra a Liverpool - Roma Bajnokok Ligája-elődöntőig, lássuk, hogy olvasóink hogyan tippelik a meccset!

Egyértelműen a Liverpool sikerére fogad a játékosok többsége, hiszen a nyitóoddsokhoz képest jelentősen megváltoztak a számok, cikkünk írásakor 1.47-es szorzóért fogadható a Vörösök sikere, míg a Roma győzelme már pénzünk több, mint hatszorosát érné.

1x2    
Liverpool Döntetlen Roma
1.47 4.30 6.25

Ahogy arról beszámoltunk, a Tippmixpro fogadóinak 78 százaléka választotta a Liverpool sikerét a meccsen és csupán 12 százalék gondolkozik az olaszok meglepetésgyőzelmében.

Arról, hogy a szerkesztőségben melyik tippben bízunk, arról pedig ebben a cikkben olvashattok, ha pedig valami speciális fogadásban keresnétek értéket, akkor ezt a beharangozót mindenképpen érdemes elolvasnotok.

Na de most nézzük, hogy Ti, azaz az olvasók hogyan vélekedtek a találkozóról.

 

A végeredményt illetően meglehetősen egysíkúak a tippek, hiszen a Roma sikerére egyelőre még senki sem tippelt, 100%-os arányban a Liverpool győzelme a játék.

Az indoklásos tippligát jelenleg vezető '2hfsg3' nevű userünk a a hazai pálya előnyével indokolta meg választását: "a hazai csapat számára ezen a mérkőzés csak a győzelem megfelelő, mert nem csak tizenegyen, hanem a szurkolók tömege lesz a tizenkettedik játékos", míg "zekenorci" azt emelte ki, hogy a Roma a Sahtar és a Barca ellen is vereséget szenvedett idegenben.

Népszerű fogadásnak látszik a 'mindkét csapat szerez gólt' opció is, amire 1.65-ös oddson kínálnak a Tippmixprónál, aki a BTS-piacra tippelt, azok közül senki nem választotta a 'nem' kimenetelt.

A gólos fogadások terén is elsősorban az overben gondolkoztatok, hiszen underes tippet csak egy valaki adott, a többségetek a 2,5 és 3,5 gól fölé opciót választotta.

Ha megvalósulnak várakozásaitok és a Liverpool megnyeri a meccset, méghozzá úgy, hogy a Roma is szerez legalább egy gólt, azzal a fogadással egy 2.75-ös szorzót lehet megcsípni. Bejön?

 

[2747586] 2018-04-24 20:45:00 Liverpool - Romax;

Kattints a képre a játékért!