Sportfogadás

Triplázhatunk a nap fogadásával

A Tippmixpro-n fogadók többsége szerint döntetlennel végződik a Fiorentina-Lazio derbi.

A fogadóknál fix iksz a Fiorentina-Lazio derbi. - Fotó: Twitter

Hétközi fordulót rendeznek Olaszországban, a Serie A 33. játéknapjának legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését pedig kétségkívül a Stadio Artemio Franchiban rendezik meg, ahol a Fiorentina a Lazio együttesét fogadja.

A felek jó formában vannak, hiszen a hazaiak zsinórban hat megnyert bajnokit követően játszottak egy gól nélküli döntetlent, s feljöttek a hetedik helyre, míg a vendégek öt meccs óta veretlenek a ligában, aminek köszönhetően az ötödik pozíciót foglalják el.

A rómaiak számára a Bajnokok Ligáját indulást jelentő helyek egyike a tét, míg a firenzeiek az Európa Ligára hajtanak, ahhoz viszont, hogy mindkét fél közelebb kerüljön az álmához, csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény számára szerdán.

1x2    
Fiorentina Döntetlen Lazio
2.75 3.25

2.52

A fogadóirodák szerint abszolút háromesélyes a találkozó, a magyar állami bukméker ugyanis a hazaiakra 2.75-szörös oddsot ajánl, a vendégekre 2.52-szerest, míg a remi 3.25-szörös szorzón fogadható.

A fogadóknál ugyanakkor egyértelműbb a találkozó, mivel a   -n közzétett statisztikák alapján a magyar játékosok 51 százaléka (!) döntetlent vár, a vendégekre 37 százalék tett fel pénzt, míg a hazaiakra mindössze 12 százaléka.

[2588650] 2018-04-18 20:45:00 Fiorentina - Laziox;