Sportfogadás

Közel kétszeres szorzón fizet a nap tutija

Ritkán ilyen megosztó a nap meccse, de a többség azért a bajnokesélyes délolasz Napoli győzelmében bízik.

Vasárnap 15:00-kor a bajnoki címért még mindig harcban álló Napoli a milánói San Siróba látogat.

Nincs mese, kötelező a három pont. fotó: archív

1x2    
Milan Döntetlen Napoli
3.90 3.45 1.90

Az AC Milan a héten három éves szerződést ajánlott Gennaro Gattusónak, aki persze boldogan írta azt alá. Ez a leghosszabb időre szóló szerződés Carlo Ancelotti óta, tehát kijelenthető, hogy sikerült meggyőznie a vezetőséget. Otthon hat meccs óta nem kaptak ki a bajnokságban és ezalatt négy győzelmet szereztek, köztük verték a Laziót és ikszeltek az Interrel.

Bonucci eltiltás miatt nem lehet majd a pályán, de társaira amúgy is hihetetlenül nehéz meccs vár, hiszen

a Napoli az idei kiírásban még nem kapott ki idegenben, 12 győzelem és 3 döntetlen a mérleg amihez 31 lőtt és a ligában legkevesebb, mindössze 8 kapott gól társul!

Sarri csapatának azonban sokba kerülhetnek a kisebb megingások, amelyeket az utóbbi hetekben produkáltak, hiszen a Sassulo, Inter és Roma ellen hullajtott pontok miatt négy egységgel lemaradtak az éllovas Juve mögött. Persze a remény még bőségesen él, további hibákra azonban nincs tér.

A     irodájánál ez a nap meccse jelenleg és bár a sportfogadók több mint 40%-a Napoli sikert vár, közel sem egységes a véleményük. Látható, hogy több mint az egyharmad voksol a döntetlenre, de a Milan győzelmében is 22 százalék hisz.

[2588638] 2018-04-15 15:00:00 AC Milan - SSC Napolix;