Bajnokok Ligája

Ezt várjátok Ti - duplázós tipp a szerdai BL-re

Ha a keddi őrült nap után szerdán jön a papírforma, akkor a Real Madrid és a Bayern München is csatlakozott a legjobb négy mezőnyéhez a BL-ben. Lássuk, hogyan látják olvasóink az esélyeket.

A keddi napon a római és a liverpooli szurkolók mellett talán csak a bukmékerek bonthattak pezsgőt, így a fogadók többségét alaposan megtréfálták az eredmények. A hathármas olvasók is két sima meccset várták, City valamint Barcelona győzelemmel, de a két félszeres szorzó így mehetett a levesbe.

Na de szerdán már új nap van, újabb lehetőség megfialtatni a pénzünket.

Tippelj a meccsekre TE is!

A Real Madrid többek között Cristiano Ronaldo csodagóljával 3-0-s győzelmet aratott Torinóban, így elvileg a visszavágó már csak formalitás. Erre engednek következtetni az oddsok is, hogy a spanyolok továbbjutására a legtöbb helyen nem is kínálnak szorzókat, a Juventus elődöntő akár 59-szeres pénzt is fizethet.

A madridi 90 percre vonatkozóan azért más a helyzet. A meccsre beérkezett tippjeitek alapján kettős Real-győzelem lesz, hiszen háromesélyben 70 százalékotok mondja azt, hogy nyer a Madrid. Erre most a Tippmixprón 1.60-as oddson lehet fogadásokat kötni. Kétesélyben viszont az összes leadott tipp az X2-re ment, ami egyrészről érthető, hiszen erre 2.20 körüli szorzót kapunk.

 

A Bayern München is nyerni tudott az idegenbeli odavágón, így túl sok nyitott kérdés talán abban a párosításban sem maradt. A bajorok szombaton még a bajnoki címet is behúzták, így abszolút fókuszálhatnak a BL-re.

A Sevilla háza táján eközben edzőkérdésről lehetett olvasni, az ilyesmi pedig soha nem jó előjel egy fontos találkozó előtt.

Tippjeitek alapján a nap tutija lehet a Bayern-győzelem, amire 1.22-es szorzóval lehet fogadni. Az 1X2-re leadott tippjeitek 15 százaléka viszont vendég sikert vár, ami 10.50-es haszonnal kecsegtet.

Ha bejön a többség megérzése és a Real Madrid és a Bayern München is megnyeri a maga meccsét, akkor azzal egy 1.95-ös kettes kötés lehet megcsípni. Vajon ezúttal sikerül?
2018-04-11;42