Német foci

Majd' háromszorozhatunk a bombaformában lévő Schalkéval

A királykékek tövig nyomják a gázt az utóbbi időben és a 15 meccse nyeretlen Hamburgnak aligha lehet ellenszere ellenük.

A szombati játéknap zárómeccsén a német élvonal legjobb formájában lévő csapata, a Schalke a Bundesliga egyik alapítójának, a kiesési szele által megcsapott Hamburgnak az otthonában lép pályára 18:30-kor. 

1x2    
Hamburg Döntetlen Schalke
3.80 3.25 1.95

"A HSV halála (kiesése) még közel sem biztos." - figyelmeztetett Domenico Tedesco, hiszen a Hamburgnak piszok rossz forma ellenére is maradt még esélye a bent maradásra és az utóbbi években többször is az utolsó pillanatban mentették meg a szezonjukat. Ha valahogy mégis bekövetkezne ez a kudarc, akkor a liga 55 éves történelme során ez lenne az első eset, hogy a második vonalba hullanak vissza.

Az északi csapat mióta edzőt váltott új stílust is vett fel és inkább a labdatartásra helyezi a hangsúlyt, ami több magabiztosságot adott a játékosoknak. Christian Titz a fiatal játékosok integrációját is elkezdte ami szintén jót tett az együttesnek.

Első meccsén a Hertha ellen egy félidőn át remekül ment a játék és sokkal agresszívebben léptek fel mint korábban ám végül pechjükre mégis a berliniek távoztak győzelemmel. Az előző körben egy remit sikerült összekaparniuk Stuttgartban azonban a tabella utolsó helyéről nem tudtak elmozdulni. Rendkívül aggasztó lehet, hogy

Immár 15 meccs óta nyeretlenek - hat döntetlen, kilenc vereség a mérleg - legutóbbi diadaluk novemberben esett.

Minden jel arra mutat, hogy a Schalke lesz a 16. csapat zsinórban, akit nem tud legyőzni a Hamburg. fotó: Schalke Facebook

"Türelmesnek kell maradnunk. A HSV-nek már nincsen vesztenivalója a fejlődésre ellenben rengeteg terük van." - tette hozzá a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a Schalke mestere.

A királykék jelenleg a német élvonal legjobb formájában lévő együttese és amennyiben szombaton sikerül győznie, azzal a klubrekordot döntő hetedik sikerüket arathatnák zsinórban. A gólgyártás ugyan nem megy annyira olajozottan, hiszen legutóbbi öt meccsükön csak hetet lőttek, a védelmük azonban irigylésre méltóan szilárd, hiszen ebben a periódusban nem kaptak be egyet sem.

Schalke 04#ger-schalke_04#5

Óriási képzelőerő kell tehát ahhoz, hogy egynél több, de akár még egy Hamburg gólt is vizionáljunk mivel az északiak otthon 14 meccsen csak 11-szer rezegtették meg az ellenfél hálóját. Ráadásul a két csapat egymás elleni eredményeit tekintve is a gelsenkircheniek javára billen a mérleg, az utóbbi öt ütközetükből hármat nyertek és csak egyet buktak.

Fogadási szempontból a Schalke sikerében még mindig óriási value van, hiszen majdnem kétszeres pénzt kaszálhatunk velük, ami már már érthetetlen a bukik szempontjából. Hetek óta sikerrel pakoljuk őket és hiába a kitűnő forma a fogadóirodák még mindig magasan tartják az oddsukot.

Tedesco fiai legutóbbi öt túrájukból négyet behúztak - csak a Bayern ellen égtek meg - és ha nem történik valami váratlan esemény, mint egy gyors kiállítás például, szinte biztosra vehető, hogy a Volksparkstadionból újabb három ponttal távoznak majd. Visszakanyarodva a sziklaszilárd védelemre, amennyiben a vendégsikert kombináljuk a hazaiak góltalanságával úgy egy elég erős, közel hatszoros szorzóra tehetünk szert.

  • Schalke nyer @1.95    
     
  • Pontos végeredmények - Schalke 1-0, 2-0, 3-0 @2.65  
[2544172] 2018-04-07 18:30:00 Hamburger SV - Schalke 04x;
239384