La Liga

Gólokra fogadunk a Barcelona rangadóján

Pikáns rangadóval folytatódik a spanyol bajnkoság, a 30. forduló slágermeccsén a Sevilla fogadja a listavezető Barcelonát.

Fotó: FC Barcelona facebook.com

Már csak kilenc forduló van hátra a spanyol bajnokság idei kiírásából, a Barcelona pedig továbbra is veretlenül masírozik története 25. bajnoki címe felé. A katalánok 11 ponttal vezetnek a második helyen álló Atlético Madriddal szemben, illetve 15 egységgel vannak a címvédő Real Madrid előtt, de a fővárosban még bíznak abban, hogy az ilyen rangadókon, mint amilyen a szombati is lesz, esetleg megbotlik a katalán alakulat.

1x2    
Sevilla Döntetlen Barcelona
4.45 3.75 1.70

A Sevilla vendégeként a Barcelonára 1.70 körüli szorzót kínálnak a bukmékerek, míg az andalúz gárda győzelme négy és félszeres odds körül mozog. Ha a két csapat közelmúltban lejátszott mérkőzéseit is figyelembe vesszük, akkor nem kérdés, hogy a Barcának áll a zászló, a gránátvörös-kékek a legutolsó négy bajnokit egyaránt megnyerték a Sevillával szemben. November elején 2-1-re nyertek Messiék, méghozzá Paco Alcacer duplájával.

[2580838] 2018-03-31 20:45:00 Sevilla - Barcelonax;5

Mindkét keretben jócskán akadnak válogatott játékosok, így az elmúlt két hétben túl sok érdemi munka egyik klubnál sem zajlott. A vezetőedzőknek 2-3 napjuk maradt újra összerázni a csapatot és felmérni a játékosok állapotát. Ne feledjük, a következő héten már BL-meccseket rendeznek.

A barcelonai játékosok közül jó páran kihagyták a keddi válogatott meccset sérülések miatt. A katalán klub honlapján közzétett fotók alapján azonban például Messi és Ter Stegen is teljes értékű edzésmunkát végzett, így mindketten ott lehetnek majd a Pizjuán gyepén.

A Sevilla egy igazán veszélyes csapat, különösen hazai pályán, ám az idei kiírásban a Valencia, az Atlético Madrid és a Betis is nyerni tudott ebben a stadionban.

A bukikkal egyetemben mi is hajlunk afelé, hogy a Barcelona a favorit, de azért egy hosszú szezon során bele-bele csúszhatnak hibák egy csapat játékába. Éppen ezért három esélyben nem is vennénk ki a Barcelonát, viszont a gólok terén látunk fantáziát néhány tippben.

  • Gólszám 2-3@1.80    
     
  • Lionel Messi gólt szerz@1.61
[2580838] 2018-03-31 20:45:00 Sevilla - Barcelonax;

Kattints a képre a játékért!