NB I

Nagyot kaszálhatunk Pintér Attila kirúgásával

Rezeg a léc a Puskás Akadémiát irányító egykori szövetségi kapitány alatt, de még mindig brutál magas oddson fogadhatunk rá.

Ahogy azt beharangozónkban megjósoltuk, a listavezető Ferencváros 3-1-es győzelmet aratott a Puskás Akadémia felett, ez pedig azt jelentette, hogy tavasszal továbbra is nyeretlen a felcsúti alakulat a bajnokságban. 

Mivel a verseny fordulóról fordulóra szorosabb, ezért a gyenge szereplésnek egyre komolyabb következménye van, a Puskás Akadémia pedig mindössze két pontra van a kiesést jelentő helyektől.

A 25 ponttal rendelkező felcsúti együttes a következő fordulóban a Videotonnal játszik, ami szintén nem ígér sok jót, a Haladás és a Balmazújváros pedig hazai környezetben lép majd pályára - előbbi a DVSC, utóbbi a Vasas ellen - így az is előfordulhat, hogy március végén a Puskás Akadémia kieső helyen lesz.

Bár elvileg Pintér Attila élvezi a tulajdonosi kör szimpátiáját, a kormányközeli lapok hétfőn arról cikkeztek, hogy megingott alatta a kispad. A Ripost szerint Bernd Storck válthatja Pintér a kispadon, de az is igaz, hogy a német trénert a Vasassal is összeboronálták.

Apropó Vasas, az angyalföldieket dirigáló német Michael Oenning a halványzöld irodánál a legesélyesebb jelölt a menesztésre, március elsejéhez képest 3.00-as oddsról 1.20-re zuhant a szorzója.

Visszatérve Pintérhez, az egykori szövetségi kapitány menesztésére 10-szeres szorzón lehet fogadni. Véleményünk szerint ebben az oddsban jelenleg komoly érték lapul. Hogy miért? Egyrészt a Puskás Akadémia messze várakozáson alul szerepel, a keretek értéke alapján az NB I-ben harmadik legerősebb garnitúrája dolgozik Felcsúton, ehhez képest a csapatnak idén is kiesési gondjai lehetnek.

Ez viszont rendkívül kínosan érintené a klubot, ezért simán benne van, hogy egy edzőváltással próbálják meg felrázni a társaságot a bajnokság hajrájára.

Az is sokat mondó tényező lehet, hogy Pintér megingott helyzetéről a kormánybarát lapok számoltak be elsőnek...

Melyik edzőt menesztik legközelebb az NB I-ben?
Michael Oenning 1.20
Kuttor Attila 6.00
Pintér Attila 10.00
Supka Attila 10.00
Michal Hipp 10.00
Horváth Ferenc 12.00
Bódog Tamás 12.00
Herczeg András 15.00
Csertői Aurél 21.00
Marko Nikolics 21.00
Nebojsa Vignajevics 21.00
Thomas Doll 26.00
Senkit nem menesztenek 17.00
239099