Angol foci

Az oddsok szerint ezeket a játékosokat rúghatja ki az Arsenal

  • ivan

Évek óta egyre mélyebbre süllyed az Arsenal, ennek a mélyrepülésnek pedig csak drasztikus változástatásokkal lehetne véget vetni.

Azok után néhány nap leforgása alatt a Manchester City kétszer is 3-0-ra mosta le az Arsenalt az Londonban, az Ágyúsok a hétvégén a Brighton otthonában is kapituláltak, így Arséne Wenger együttese már 13 pont távolságra került a BL-indulást érő negyedik helytől a Premier League-ben.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az Európa Liga megnyerése jelentheti a mentőövet az Arsenal számára, ám akadnak azért olyan csapatok, amelyek perpillanat esélyesebbnek tűnnek a végső sikerre.

Wengernek a szurkolók többsége szerint mennie kell / archív

Az évadok óta tartó lejtmenet miatt a szurkolók döntő többsége mostanra megelégelte Arséne Wenger személyét, aki 1996 óta irányítja az Ágyúsokat. Bár a következő szezon végén lejár a francia menedzser szerződése az Emiratesben, egyáltalán nem biztos, hogy el is hagyja a csapatot.

Csakhogy a szakértők szerint Wenger távozása is szükséges ahhoz, hogy az Arsenal újra a legjobb csapatok közé kerüljön. Ha végül a francia tréner a nyáron feláll a kispadról, akkor szinte biztosra vehető, hogy a keretben is alapos nagytakarítás veszi majd kezdetét.

Fogadások az Arsenal szezonjára
Első négyben végez a PL-ben 151.00
Megnyeri az EL-t 7.50

Az egyik legnagyobb angol bukmékeriroda szorzói alapján például 10 játékos is távozhat az Arsenaltól a szezon végén. A rutinos portás Petr Cech számára szinte biztos nem lesz maradás, de a folyton sérült Santi Cazorla, Jack Wilshere, Aaron Ramsey és Shkodran Mustafi is jó eséllyel elhagyja Észak-Londont.

"Úgy fest, hogy a helyzet tovább romlik, mielőtt újra jobb lehet az Arsenalnál és komoly esély van rá, hogy az első csapat játékosai közül jó páran elhagyják a klubot és máshol próbálnak szerencsét" - fogalmazott Alex Apati, a szorzókat megállapító bukmékeriroda szóvivője.

 

Szerinted kiket kellene elküldni az Arsenaltól?

 

Oddsok a távozókra
Petr Cech 1.45
Santi Cazorla 1.50
Jack Wilshere 1.73
Aaron Ramsey 1.91
Shkodran Mustafi 1.91
Danny Welbeck 2.80
Alexandre Lacazette 3.00
Hector Bellerin 3.25
Mohamed Elneny 3.50
Alex Iwobi 3.50
Arsenal#eng-arsenal#5
237903