Német foci

1.70-et ér biztonsági tippünk a Dortmund meccsére

A darazsak remek szériában vannak idén, és a mostanában bukdácsoló Augsburg aligha köphet bele a levesükbe.

Hétfő este 20:30-kor ismét egy Európa Liga miatt eltolt Bundesliga meccsre kerül sor, amelynek keretében a Dortmund az Augsburgot fogadja a Signal Iduna Parkban.

1x2    
Dortmund Döntetlen Augsburg
1.43 4.50 7.00

A fekete-sárgák mostanában amúgy is komoly önbizalmát a csütörtöki olasz kiruccanás még jobban megdobta, hiszen az Atalanta otthonában elért 1-1-es eredmények köszönhetően az EL legjobb 16 csapata közé verekedték magukat.

Peter Stöger fiai egyértelműen a három pontért szállnak harcba a hét eleji párharcon, és erre minden esélyük meg lesz, hiszen az osztrák szakember érkezése óta mindössze egyszer hasaltak el. A tabellán visszamásztak egészen az ezüstérmes helyig, és valljuk be, hogy immár pole-pozícióban vannak a BL-indulást érő top 4-ben való finish-hez.

Borussia Dortmund#germany-borussia_dortmund#10

Az Aubameyang helyére érkezett Batshuayinak mondhatni egy meccs elég volt a beilleszkedésre, sőt nagyjából úgy tűnt, mintha évek óta a darazsak focistája lenne, ráadásul öt pályára lépése alkalmával öt találatnál jár. További morális, és minőségi löket, hogy a hosszú lábadozásból felépült Reus is újra bevethető, és amennyit az utóbbi meccseken láttunk belőle elmondhatjuk, hogy játéktudása mit sem kopott a kihagyott hónapok alatt.

A 'Sárga Fal'-on nem fog múlni a siker. fotó: archív

A szezont remekül kezdő Augsburg 2018-ra kisebb hullámvölgybe került, de 31 pontjukkal még így is tartják magukat a középmezőnyben. Manuel Baumnak azonban sürgősen ki kéne találnia valamit, hiszen legutóbbi két bajnokijukon úgy kaptak ki, hogy még gólt sem tudtak rúgni opponenseiknek, köztük egy arcpirító hazai 1-0-ás zakó is becsúszott az újonc Stuttgart ellen.

Nem segíti a dolgukat az sem, hogy két kulcsember is hiányozni fog a hétfői kezdőből, mivel a remeklő középpályás Daniel Baier eltiltás miatt, Alfred Finnbogarson - aki a gólkirályi címért folytatott harcban Lewandowski mögött a második - pedig sérülés miatt van kényszerszüneten.

A várható kezdőcsapatok. fotó: Dortmund Facebook
Szeptemberi találkozójuk a WWK Arenában remek nyitott meccset hozott a szurkolók nagy örömére, és az akkor még az Aubameyanggal felálló vendégek 2-1-es győzelmet arattak - úgy, hogy a gaboni spíler még egy büntetőt is elpackázott - a bajorok otthonában. 

Jól mutatja, hogy mennyire dominálja a párosítást a Dortmund, hogy 14 meccsen mindössze 1-et nyert ellenük az Augsburg, továbbá 4 remi és 9 dortmundi siker született

Nos az előzetesek alapján aligha lehet kérdéses, hogy a Dortmund otthon tartja a három pontot, mivel azonban erre elég sovány oddsot ad a   , érdemes lehet megspékelni ezt a gólokkal is. Mivel Stöger érkezése óta négy hazai Bundesliga meccsen csak három gólt kapott a csapat, megérhet egy próbát az 1X2 + Gólszám 3.5 alatt opció, amelyre már egy izmosabb @2.20-as szorzó jár, biztonsági játéknak pedig az alábbi tippet ajánljuk.

Dortmund - Augsburg
hatharom.com
1X2 + GÓLSZÁM 4,5 - Hazai és kevesebb
@1.70
Fogadási határidő: 20:30
[2544121] 2018-02-26 20:30:00 Borussia Dortmund - Augsburgx;
239384