Bajnokok Ligája

Manchesterben nevetségesen leírják a Sevillát

Legalábbis a United korábbi középpályása, Ray Wilkins úgy nyilatkozott, a Sevilla ki is eshetne a PL-ből.

   
Sevilla Döntetlen Manchester United
2.90 3.15 2.45

Sem szerintünk, sem pedig a Tippmixpro fogadói szerint nem várható sima meccs ma este a Sevilla és a Manchester United között. Az andalúzok Montellával jól muzsikálnak, a Sanchez Pizjuanba pedig nem nyerni járnak a csapatok. Noha minden tényező azt mondatja velünk, hogy totálisan háromesélyes a mérkőzés, másképp vélekedik Ray Wilkins, a klub korábbi középpályása.

"Nem gondolom, hogy bármi a Manchester United továbbjutásának útjában áll. Ha megpróbálnánk elhelyezni ezt a Sevillát a Premier League-ben, valahol az utolsó hat helyre tenném őket. A Manchesternek jó esélye van arra, amire a Chelsea nem volt képes, vagyis áttörni a spanyolok védelmét és komoly sebeket ejteni gólok formájában" - nyilatkozta a 61 éves sportember.

Arra, hogy mennyire nem valósak Wilkins szavai, arra a számok is kellő bizonyítékot szolgáltatnak, hiszen csapatérték alapján a Sevilla a 8. helyen foglalna helyet az angol topligában.

Az igen harsányan nyilatkozó Wilkins nevelőegyesülete, a Chelsea kapcsán is elmondta véleményét, amiért a Stamford Bridge-en sem zárják most valószínűleg szívükbe a hívek.

"Csalódott vagyok amiatt, amit láttam kedden a Chelsea-től. Végig az volt az érzésem, hogy csak le akarják pörgetni az órát úgy, hogy nem kapnak gólt, de az sem volt prioritás, hogy betaláljanak. Pedig amikor megiramodtak, komoly veszélyt jelentettek a Barcelona kapujára, csak éppen Williannek nem volt szerencséje. A gyáva Chelsea-n pedig a közönség sem segített. Iszonyatos csend volt végig a Stamford Bridge-en, egészen kínos..." - mondta Wilkins

[2680944] 2018-02-21 20:45:00 Sevilla - Manchester Unitedx;