Premier League

A Liverpool és a Manchester United meccseire fogadunk

A Newcastle-Manchester United és a Southampton-Liverpool meccsekkel nyernénk vasárnap.

Newcastle-Manchester United
Tipp: Manchester United
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Kötelező győzelem előtt áll a Manchester United, hiszen José Mourinhóék a kiesés ellen menekülő, újonc, 16. pozícióban tanyázó Newcastle otthonában vizitálnak vasárnap.

A Szarkáknak egyébként sem megy az utóbbi hetekben, zsinórban öt mérkőzést hoztak le nyeretlenül, a nagyoktól - Chelsea, Manchester City - pedig roppant simán kikaptak ezen periódusban. Ezzel szemben a MU-nak jól megy, a Tottenham elleni vereséget leszámítva zsinórban hat tétmeccset húzott be.

Mindezekhez hozzá kell tenni azt, hogy a hazaiaknál Jesús Gámez biztosan kimarad, míg Robert Elliott, Ciaran Clark és az új igazolás, Islam Slimani játéka erősen kérdéses. A vendégeknél a régóta harcképtelen játékosok - Marouane Fellaini, Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly, Daley Blind - mellett maximum Marcus Rashford maradhat ki, ugyanakkor Paul Pogba visszatér, s kezdőként kaphat helyet a csapatban, szintúgy, mint Alexis Sánchez, aki a múlt heti bajnokin megszerezte első gólját a United színeiben.

November közepén a manchesteri csapat roppant simán, 4-1-re győzött az Old Traffordon a Newcastle ellen, ha ezúttal ekkora különbséggel nem is nyernek Moruinhóék, az előjelek alapján megkérdőjelezhetetlen a sikerük, főleg, hogy a MU számára még nem folytatódik a Bajnokok Ligája, avagy a portugál szakvezető a lehető legerősebb csapatát küldi harcba.

[2523007] 2018-02-11 15:15:00 Newcastle United - Manchester Unitedx;

Gólváltást várunk a Liverpool hétvégi meccsén. - Fotó: Twitter

Southampton-Liverpool
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Könnyedén megizzadhat vasárnap a Liverpool, a Vörösök ugyanis a Southampton otthonába utaznak.

A Szentek formába lendültek az utóbbi hetekben, az utolsó hat tétmeccsükön nem találtak legyőzőre, valamennyi ütközetükön szereztek gólt, s többek közt a Tottenham ellen sem kaptak ki. Jürgen Kloppék ugyanakkor egy kisebb gödörből kászálódnak ki, hiszen a Swansea és a West Bromwich elleni vereségeket követően a Huddersfield csapatát roppant simán elintézték, a Tottenham ellen ugyanakkor csak döntetlenre futotta erejükből.

A Sotonnál mindössze Charlie Austin marad ki vasárnap, vagyis Mauricio Pellegrino mester ugyanazt a csapatot tudja pályára küldeni az LFC ellen, amely az utóbbi hetekben sikeresen szerepelt, s komoly önbizalmat gyűjtött. A vendégeknél már más a leányzó fekvése, hiszen akár négyen - Nathaniel Clyne, Adam Lallana, Ragnar Klavan, Joseph Gomez - is kimaradhatnak, ráadásul szerdán már a Bajnokok Ligájában, Portóban van jelenése a Vörösöknek. Az a sorozat pedig egyértelműen prioritást élvez Kloppnál, hiszen a Premier League-ben már nem tudnak maradandót alkotni a vendégek.

Mindezek után pedig a Southamptonnak bőven lesz esélye a Liverpool ellen hazai pályán, főleg, hogy a felek utolsó három St. Mary's-ben lejátszott meccsén a hazaiak nem botlottak. Avagy úgy véljük, hogy nagyon jó esély mutatkozik arra, hogy mindkét csapat szerezzen gólt, főleg, hogy a felek utóbbi hetekben rendre ilyen kaliberű találkozókat vívtak.

[2523008] 2018-02-11 17:30:00 Southampton - Liverpoolx;
hatharom.com
Newcastle-Manchester United Manchester United
Southampton-Liverpool Mindkét csapat szerez gólt
@2.56
Fogadási határidő: 15:15