Átigazolás

A Liverpool a favorit a Real-sztár megszerzésére

  • gb1

Spanyol lapértesülések biztosra veszik, hogy a Coutinho méltó utódját kereső klubnál landolhat a madridiak ásza.

Francisco Román Alarcón Suáreznek, ismertebb nevén Iscónak nincs jövője a Realnál. fotó: onefootball.com

Több szempontból is a sportlapok címlapjára került a napokban az Isco-ügy. Azt szinte készpénznek vehetjük, hogy a nyári átigazolási időszakban távozik a blancóktól, hiszen Zidane nem elégedett a teljesítményével, ami mellesleg nem kirívóan rossz, hiszen 18 bajnokin öt gólnál és négy gólpassznál jár. A Diario Gol továbbá azt szellőztette meg, hogy

a francia trénernél Ronaldo és Marcelo egyaránt az Iscótól való megszabadulásért lobbizott az előző szezon végén,

és Zizou mára megbánta, hogy nem hallgatott a játékosaira. Külön fájó, hogy a spanyol támadó-középpályás helyett végül James Rodriguezt engedte el, aki kölcsönben remekel a Bayern Münchenben, és könnyen lehet, hogy véglegesen Bajorországba helyezi át a székhelyét.

Sokat persze nem kellett várni, hogy a legnagyobb európai klubok közül bejelentkezzenek a 25 éves játékosért, és az AS értesülései szerint a Philippe Coutinho helyére méltó utódot kereső Liverpool lehet a befutó a versenyben, de a Manchester United is beszállhat a licitbe.

Hogy mi lesz a történet vége arra pár hónapot még várnunk kell, ami bizonyos, hogy a vevőjének jó mélyen zsebbe kell majd nyúlni, hiszen a transfermarkt.com alapján a madridiak 22-esének piaci értéke 75 millió euró, ám a tapasztalat azt mutatja, hogy a statisztikai oldalon feltüntetett értéket általában túlszárnyalja a valós vételár.

A Real Madrid szombaton a Sociedadot fogadja a bajnokságban, és az enyhén szólva hullámzó formájukhoz képest elég alacsonyra szabták az oddsukat, hiszen mindössze 1.25-öt fizet a sikerük.