Heti műsor

Kezdődik a téli olimpia!

Pénteken elrajtol a XXIII. téli olimpia, Dél-Koreában, amely nem csak a hét, de az év egyik legnagyobb eseménye is lesz. Ugyanakkor jobbnál jobb foci- és kézimeccsek is terítékre kerülnek az előttünk álló napokban! Heti műsor.

A Bayern München kétszer is pályára lép a héten. - Fotó: Archív

A hét eseményei

Angliában hét elején az FA Kupa negyedik fordulójának újrajátszásaira fókuszálunk, a nagyok közül a Tottenham a Newport együttesét fogadja szerdán a Wembley-ben (H: 1.09 D: 7.50 V: 18.50).

A Premier League 26. fordulójából hétfőre maradt a Watford-Chelsea (H: 5.50 D: 4.00 V: 1.55) ütközet, míg hétvégén a Manchester City-Leicester, a Newcastle-Manchester United, a Southampton-Liverpool, és a játéknap rangadójára, a Tottenham-Arsenal derbire lesz érdemes odafigyelni.

Németországban kedden és szerdán a negyeddöntőkkel folytatódik a nemzeti kupa, a Bayern München Paderbornba (H: 15.00 D: 7.25 V: 1.10) látogat, a forduló rangadóját pedig Gelsenkirchenben rendezik meg, ahova a Wolfsburg utazik. (H: 1.65 D: 3.55 V: 4.45).

A Bundesliga 22. fordulója pénteken, a Leipzig-Augsburg találkozóval kezdődik, majd szombaton többek közt a Leverkusen-Hertha, a Hoffenheim-Mainz és a Dortmund-Hamburg meccsekkel folytatódik. A rekordbajnok bajorok pedig a játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt csatáját vívják, hiszen az Allianz Arénában fogadják a Schalke alakulatát.

Spanyolországban a hét elején a nemzeti kupa elődöntőinek visszavágói kerülnek megrendezésre, szerdán Sevilla-Leganés, míg csütörtökön Valencia-Barcelona ütközeteket tartanak. Hétvégén viszont már a La Liga küzdelmeire fókuszálunk, amikor is a nagyok közül az Atlético Madrid a Málagához látogat, a Real Madrid a Real Sociedad csapatát, míg a Barcelona a Getafe együttesét fogadja.

Itáliában hétfőre maradt a 23. forduló zárómeccse, amelyen a Lazio és a Genoa feszül egymásnak Rómában (H: 1.50 D: 4.10 V: 6.00). A hétvégén viszont már jön a Serie A 24. játéknapja, amikor is a Spal-Milan, az Inter-Bologna, a Roma-Benevento mérkőzések mellett a forduló rangadóira, a Fiorentina-Juventus és a Napoli-Lazio derbikre lesz érdemes odafigyelni.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2523011] 2018-02-10 13:30:00 Tottenham Hotspur - Arsenalx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni. A férfi kézilabda kirakatcsapataink folytatják szereplésüket a Bajnokok Ligájában, a Veszprém Kielbe, míg a Szeged a Löwen otthonába látogat. Női kézilabda sztáregyütteseink közül a Győr kétszer is pályára lép a héten a BL-ben, előbb az NFH Nyk gárdáját fogadja, majd Ljubljanába utazik, míg a Ferencváros otthonában a Bietigheim együttese vizitál.

Ám a hét legfontosabb eseménye kétségkívül az, hogy megkezdődnek a XXIII. téli olimpiai játékok, méghozzá Dél-Koreában, Pjongcsangban, amely eseményről oldalunk bővebben is foglalkozik majd!

Mindezeken kívül pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!