La Liga

A hazaival érdemes próbálkozni a hétvége rangadóján

Óriási lépést tehet az ezüstérem bebiztosítása felé az Atlético Madrid vasárnap este, hiszen a közvetlen üldöző Valencia látogat a Metropolitanóba.

A spanyol bajnokság 22. fordulójának leginkább várt mérkőzésén a 2. és a 3. helyezett, azaz az Atlético Madrid és a Valencia feszül egymásnak. A két csapat között jelenleg hat pont a különbség a fővárosiak javára, így Diego Simeone együttese egy esetleges győzelemmel komoly lépést tenne afelé, hogy közelebb kerüljön - legalább - a 2. hely megszerzéséhez.

1x2    
Atlético Madrid Döntetlen Valencia
1.50 3.95 6.25

A fogadóirodák szerint a sikerre minden esélye meg is van az Atléticónak, hiszen 1.50-es szorzóval kínálják az 1-est, szemben a 6.25-ös vendéggel.

A tabellán elfoglalt helyezések mellett a közelmúlt egymás elleni eredményei is a madridiak mellett szólnak, hiszen a Valencia Madridban utoljára 2011-ben győzedelmeskedni, legutóbbi pontszerzése pedig 2015-ös döntetlen.

[2580759] 2018-02-04 20:45:00 Atlético Madrid - Valenciax;5

Ami a formákat illeti, nem kérdés, hogy az Atlético van jobb passzban. A Matracosok utolsó 25 bajnokijukból csupán egyet veszítettek el, és ugyancsak egyre rúg az új stadionban elveszített bajnokijaik száma is. Ezzel szemben a Valencia zsinórban négy nyeretlen meccset a háta mögött érkezik meg a fővárosba, igaz ezek között a találkozók között ott van a Real Madrid és a Barcelona elleni zakó is.

Ami az összeállításokat illeti, itt is elsősorban a hazaiaknak van miért örülnie. Diego Costa felépült hátsérüléséből, így visszatérhet a kezdőbe, akárcsak az eltiltását letöltő Sime Vrsaljko.

Costa visszatér a kezdőbe / atleticodemadrid.com

A hírek szerint vasárnap kimaradhat a csapatból Gabi, így a középpályán Koké, Saúl és Carrasco szervezheti majd a játékot.

A Valenciánál Marcelino Garciának több gondja is akadt az elmúlt napokban, de a hírek szerint a sérültek állapota sokat javult, így Ezequiel Garay és Kondogbia is visszatér, de hogy végül a kezdőben is helyet kapnak, az majd csak a mérkőzés előtt derül ki.

Az előjelek alapján túl sok minden nem szól tehát a Valencia mellett, ám az 1.50-es oddstól azért nem esik le az állunk, viszont ha a gólszámos opciókat is bevonjuk, már magasabb szorzóval próbálkozhatunk.

  • Hazai és 4,5 gólnál kevesebb@1.75
     
  • Hazai csapat góljainak a száma 1,5 felett@1.60
     
[2580759] 2018-02-04 20:45:00 Atlético Madrid - Valenciax;
240918