Heti műsor

Jön az 52. Super Bowl!

Véget ér az NFL, a Tottenhamre két rangadó vár, a Bundesligában pedig magyaros rangadót rendeznek. Heti műsor.

A Tottenhamre két rangadó is vár a héten. - Fotó: Twitter

A hét eseményei

Angliában dupla fordulót rendeznek a héten, hétközben a 25. játéknap kerül terítékre. Kedden a Swansea-Arsenal (H: 6.00 D: 4.10 V: 1.50) és a Huddesrfield-Liverpool (H: 8.25 D: 4.90 V: 1.32), míg szerdán a Chelsea-Bournemouth (H: 1.25 D: 5.50 V: 10.00), a Manchester City-West Bromwich (H: 1.12 D: 8.00 V: 16.00) és a forduló rangadója, a Tottenham-Manchester United (H: 2.25 D: 3.10 V: 3.15) mérkőzés érdemel említést.

Hétvégén a 26. kör következik, amikor is a Burnley-Manchester City, a Manchester United-Huddersfield, az Arsenal-Everton, és a játéknap legizgalmasabbnak ígérkező ütközetére, a Liverpool-Tottenham találkozóra lesz érdemes odafigyelni.

Németországban a Köln-Dortmund meccsel indul a 21. forduló pénteken, majd a magyaros derbivel, a Hertha-Hoffenheim meccsel folytatódik szombaton. Gulácsi Péterék a Mönchengladbach vendégei lesznek, míg a Bayern München Mainzban vizitál.

Spanyolországban a hét elején a nemzeti kupa elődöntői kerülnek megrendezésre, ahol a Valencia, a Sevilla, a Leganés és a Barcelona érdekelt. Hétvégén viszont már a La Liga küzdelmeire fókuszálunk, amikor is a nagyok közül a Real Madrid a Levante vendége lesz, a Barcelona városi rangadót vív az Espanyollal, míg az Atlético Madrid a Valenciát fogadja.

Itáliában kedden és szerdán az Olasz Kupa elődöntőinek első felvonása kerül terítékre, a Juventus az Atalantához (H: 3.55 D: 3.10 V: 2.00), míg a Lazio a Milanhoz (H: 2.35 D: 3.15 V: 2.70) utazik. Szombattól viszont a Serie A küzdelmei dominálnak Olaszországban, a 23. fordulóból az Inter-Crotone, a Verona-Roma, a Bologna-Fiorentina, a Juventus-Sassuolo, az Udinese-Milan és a Benevento-Napoli ütközetek érdemelnek említést.

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com!

[2522992] 2018-01-31 21:00:00 Tottenham Hotspur - Manchester Unitedx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni. A férfi kézilabda Európa-bajnokságot követően a klubcsapatok is szépen lassan visszarázódnak a rendes kerékvágásba, a Veszprém Gyöngyösön, míg a Szeged Orosházán játszik bajnoki mérkőzést. A Ferencváros női kézilabdacsapata a Metz otthonába látogat a Bajnokok Ligájában.

Az NFL-ben jön a mindent eldöntő csata, vagyis a Super Bowl, amit a New England és Philadelphia (H: 1.40 V: 2.45) vív meg Minnesotában. Mindezeken kívül pedig temérdek, jobbnál jobb jégkorong, kosár- és vízilabda mérkőzés is vár ránk a héten!

A cikkben feltüntetett szorzók a   oldaláról származnak!