Bulvár

Az internet segítségével kapott kutyát a nottinghami hős

  • gb1

A Twitternek hála az Arsenalt verő Notthingham Forrest hőse megkapta méltó jutalmát a történelmi meccs után.

A másodosztályú Nottingham- és USA-válogatott játékos Eric Lichaj az utóbbi pár napot minden bizonnyal örök életére megjegyzi. A vasárnap FA-kupa körben oroszlánrészt vállalt duplájával az Arsenal kiejtésében (4-2), hétfőn pedig egy rég áhított kívánsága is valóra vált. 

Felesége a szezon előtt azt a feltételt szabta neki, hogy abban az esetben fogadhat egy kutyát a házhoz, ha az idény során mesterhármast szerez. Ez ugyan nem jött össze Wengerék ellen, mégis történelmi tettet hajtott végre csapattársaival.

Hétfőn a Twitteren arra ösztönözte rajongóit, hogy feleségének küldjenek kutyás képeket, illetve a #GetEricADog taget, ezzel is presszionálva a hölgyet, hogy végre kötélnek álljon. Az internet pedig ismét nem okozott csalódást, a #GetEricADog tagelés elszabadult:  

Az asszony pedig végül beadta a derekát, teljesült a hőn áhított kívánság, a kutyus neve pedig rendkívül frappáns módon "ágyús" lett.

A legjobb 16 közé jutásáért a Nottingham január 27. lép pályára a Hull City otthonában. A "trükkös fák" esélye a végső győzelemre enyhén szólva sem túl valószínű, a   -nál jelenleg @170-szeres pénzt fizet.