Spanyol foci

Megduplázhatjuk pénzünket a Barcelona szezonnyitóján

Kötelező győzelem előtt áll a Barcelona, amely vasárnap délután a Levantét fogadja.

Mindkét csapat túl van már 2018 első tétmérkőzésén, hiszen a héten a kupában volt jelenésük. A Barcelona erősen tartalékos felállásban ért el 1-1-es döntetlent a Celta Vigo otthonában, míg a Levante meglepetésre 2-1-re nyerni tudott az Espanyol stadionjában. A bajnokság viszont más kávéház, így a vigói kupameccshez képest Messi, Suárez és Iniesta is visszatérhet a pályára, így pedig nem kérdés, hogy a Barca a meccs favoritja.

1x2    
Barcelona Döntetlen Levante
1.05 11.00 26.00

A fogadóirodák alacsony szorzója sem igazán meglepő, hiszen a Levante az egyik kedvenc ellenfele a katalánoknak: ebben a felállásban a Barcelona utolsó három meccsen 16 gólt lőtt a valenciai alakulatnak.

[2580717] 2018-01-07 16:15:00 Barcelona - Levantex;5

Fogadási szemszögből vizsgálva nem könnyű eset a találkozó, hiszen a bukik durván beárazták a meccset, erre jó példa, hogy a 2,5 gól feletti opcióra egészen pici, 1.12-es szorzót kapunk. Ilyen esetben viszont érdemesebb kontrázni.

Messiéktől győzelmet várunk, de nem kiütést / fcbarcelona.es

Kezdjük azzal, hogy a Valverde-féle Barcelonára már nem annyira jellemző, hogy gálaműsort rendezne a gyengébb képességű ellenfelek ellen. Ha az aktuális szezont nézzük, a Barca hazai pályán lejátszott 8 meccséből háromszor aratott három vagy annál nagyobb különbségű győzelmet, márpedig a külföldi irodákban 3,5 gólon áll jelenleg az egál hendikephatár. 

Az sem elhanyagolható tényező, hogy a kulcsjátékosok számára ez lesz az első mérkőzés a téli szünet óta. A családi légkörben eltöltött napok után azért nem egyszerű egyből csúcsra pörögni, főleg nem egy olyan ellenfél ellen, mint a Levante.

A Levante egyébként rendkívül masszívan teljesít idegenben, hét meccséből csak egyet veszített el, miközben járt már a Real Madrid (1-1) és a Sevilla (1-1) otthonában is. A valenciaiak vendégként a bunkerfocit alkalmazzák, nem ritkán 9-10 emberrel védekeznek a labda mögött, a betömörülő gárdák ellen pedig nem egyszerű az élet a nagycsapatok számára.

A minőségbeli differencia miatt nem igazán érdemes próbálkozni a meglepetéssel, de egy szerényebb különbségű, amolyan "kocogós" Barca-győzelem véleményünk szerint benne lehet a pakliban.

  • Gólszám 2-5@1.30
     
  • Hazai és 4,5 gólnál kevesebb@1.95
     
[2580717] 2018-01-07 16:15:00 Barcelona - Levantex;
240918