Premier League

A Chelsea-re és a Tottenhamre fogadunk a PL-ben

A Chelsea városi rangadót vív a West Ham otthonában, míg a Tottenham a Stoke együttesét fogadja.

Hazardék városi rangadót nyerhetnek szombaton. - Fotó: Twitter

West Ham-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Noha a Chelsea nem tudta legyőzni az Atlético Madridot hétközben a Bajnokok Ligájában, Antonio Conte csapata egyre inkább kezd magára találni, s hozza az eredményeket. A Premier League-ben az utolsó hét meccsükből hatot is megnyertek a Kékek, a maradék egyen pedig döntetlent játszottak a bombaformában lévő Liverpool otthonában.

Győzelmi reményekkel várják tehát a szombat korai délutáni városi rangadót a vendégek, főleg úgy, hogy a West Ham bődületesen rossz formában van. Az utolsó nyolc PL-meccsén nem tudott nyerni, és az edzőváltás sem igazán mozdította ki a csapatot a gödörből. David Moyesszal ugyanis négy meccsen egy pontot szereztek a Kalapácsosok, s habár a Manchester City elleni, vasárnapi ütközeten voltak biztatójelek, a hajrában bekapott gól ugyanakkor még tovább mélyítheti a válságot.

A hazaiaknál egyébként is rengeteg a sérült, hiszen José Fonte, Andy Carroll és James Collins biztosan nem lép pályára, míg Cheikhou Kouyate, Chicharito, Winston Reid, Sam Byram, Michail Antonio és Mark Noble játéka is erősen kérdéses, ezzel szemben a vendégeknél egyedül David Luiz hiányozhat majd.

Ha pedig mindehhez hozzávesszük a csapatok formáját, a tavalyi egymás elleni eredményeket - oda-vissza nyert a Chelsea -, illetve azt, hogy, ha győznek a vendégek, és a United megveri a Cityt a manchesteri városi rangadón, úgy közelebb zárkózhatnak az éllovashoz, akkor egyértelmű, hogy kire fogadunk a szombati londoni derbin.

[2522902] 2017-12-09 13:30:00 West Ham United - Chelseax;

Tottenham-Stoke
Tipp: Tottenham
Odds: 
1.25 @ Tippmixpro

Gödörben van a Tottenham, hiszen a válogatott mérkőzések okozta szünetet követően nem tudott nyerni a Premier League-ben. Pedig november közepe óta már négy bajnokit is játszott a Spurs, s az Arsenalt leszámítva középcsapatokkal találkozott. Ugyanakkor keresve sem találna jobb alkalmat a londoni óriás arra, mint a szombat, hogy kimásszon a gödörből, s újra nyerjen, hiszen a Stoke-ot fogadja.

A vendégek ugyan a múlt héten legyűrték a Swansea együttesét hazai pályán, azonban a nagy csapatok ellen borzasztóan rosszul megy számukra. A Liverpooltól 3-0-ra, a Chelsea-től 4-0-ra, míg a Manchester Citytől 7-2-re kaptak ki az utóbbi hetekben, házon kívül pedig a sokáig sereghajtó és pont nélkül álló Crystal Palace otthonában is vereséget szenvedtek.

Mindkét csapatból lesz ugyan hiányzó, de a Fazekasok idegenbeli produkcióját, a Tottenham győzelmi kényszerét, illetve a  felek utolsó három egymás elleni meccsét - a Spurs mindannyiszor 4-0-ra nyert - figyelembe véve azon a véleményen vagyunk, hogy szombaton a hazai csapat kerülhet ki győztesen a csatából.

[2522901] 2017-12-09 16:00:00 Tottenham Hotspur - Stoke Cityx;
hatharom.com
West Ham-Chelsea Chelsea
Tottenham-Stoke Tottenham
@1.81
Fogadási határidő: Szombat, 13:30