Nemzetközi foci

Nagyképű egoista vagy igaza van Ronaldónak?

  • gb1

Behúzta az ötödik Aranylabdáját és nem lett tőle szerényebb. Szavazzatok, hogy árnyaltabb képet kapjunk.

A portugál szupersztár csütörtökön bővítette Aranylabda arzenálját - zsinórban másodszor kapta meg az elismerést - és immár beérte nagy riválisát, Lionel Messit. Az átadást követően a France Footballnak nyilatkozott, melyben természetesen magát méltatta, nem is akárhogy:

"Én vagyok a történelem legjobbja, a jó pillanatokban, és a rosszakban egyben. Tiszteletben tartom mindenkinek a preferenciáját, de még soha nem láttam magamnál jobb játékost. Mindig is így gondoltam. Senki más nem tudja megcsinálni azokat a dolgokat, mint én. Nincs még egy ilyen komplett játékos, mindkét lábam remek, gyors vagyok, erőteljes, jól fejelek, lövöm a gólokat és asszisztokat adok. Vannak, akik jobban szeretik Neymart vagy Messit. De ismétlem: nincs még egy ilyen komplett játékos, mint én. Senki nem nyert még annyi egyéni elismerést mint én, és itt nem csak az Aranylabdára gondolok." - nyilatkozta a portugál.

fotó: goal.com
"Nem tudom, hogy megnyerem-e jövőre a hatodikat. Sok fronton kell helyt állni a Madriddal, utána pedig jön a világbajnokság Portugáliával. A vb szereplés lesz a sorsdöntő az aranylabdáért folytatott versenyben." - tette hozzá.

Ki a futballtörténelem legjobbja?x;

Ronaldót legközelebb holnap láthatjuk a pályán, amikor is a Real a Sevillával meccsel, és a portugál bizonyosan mindent meg fog tenni, hogy az eddigi szezonbeli - elég szerénynek mondható - két góljához párat hozzátegyen.

    
Real Madrid Döntetlen Sevilla
1.30 5.50 7.75