Bajnokok Ligája

Ronaldo a góljai ellenére sem volt elragadtatva

A Real Madrid hatot vágott idegenben, a portugál ebből kettőt vállalt, ám az örömmámor elmaradt.

Ronaldo nem volt határtalanul boldog foto: uefa.com

Kedd este nyolc meccset játszottak a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. A már biztos továbbjutó csapatok (PSG, City, Bayern,Tottenham) közé csatlakozott a Real Madrid és a török Besiktas is.

A királyi gárda azzal a tudattal utazott Ciprusra, hogy győzelem esetén - a Dortmund-Tottenham eredményétől függetlenül - biztosíthatja helyét a legjobb 16 csapat között. A hullámzó formájukat tekintve nem volt kódolva a sima győzelem, hiszen az Apoelnek sikerült a németek orra alá is borsot törni. A papírforma ezen a találkozón azonban nem borult, a félidőben már néggyel ment a Madrid. A második félidő elején a négy meccses góltalansági széria után végre Ronaldo is betalált, ráadásul öt percen belül kétszer.

A portugál zseni a két góljának köszönhetően egyébként ismét beállította saját rekordját amely, az egy naptári évben szerzett BL-gólokat illeti. Az új csúcs: 18!

A Los Blancos történelmének legeredményesebb játékosa az utóbbi időben több spekuláció kapcsán szerepelt a hírekben, miszerint nem boldog a spanyol fővárosban, és akár el is hagyhatja a csapatot. Amikor a mérkőzés után átsétált a vegyes zónán, a sztár szimplán nem vett tudomást az őt ostromló újságírókról, majd végül egy mondatban rendezte le őket:


Hogyan is beszélhetnék veletek - hiába mondok valamit, ti úgyis teljesen mást írtok le.

CR7 nem mellesleg újabb mérföldkőhöz ért, A Real Madrid mezében, az európai versenysorozatokban már 100 gólnál jár. (98 a BL-ben és 2 az UEFA-Szuperkupában)

A királyi gárda szombaton a Málagát fogadja a bajnokságban.

   
Real Madrid Döntetlen Málaga
1.07 11.00 18.50