Bajnokok Ligája

Ehhez a fogadáshoz, mind a 8 meccset jól kell belőni!

Nyolc mérkőzéssel, a csoportkör 4. fordulójával folytatódik kedden a Bajnokok Ligája.

Az A, B, C, D csoport küzdelmeivel folytatódik a legrangosabb európai kupasorozat, kedden pályára lép többek között a Manchester United, a Chelsea, a PSG, a Barcelona és a Juventus is.

Bajnokok Ligája, keddi játéknap*
Hazai -4 Vendég +4
2.04 1.88
*ázsiai hendikep

Az egyik külföldi fogadóiroda kínálatában találtunk egy érdekes fogadási opciót, mégpedig a hazai és a vendég csapatok "egymás elleni eredményét".

Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a nyolc mérkőzés eredményei alapján kialakul egy végeredmény, és az iroda erre az állásra kínál fogadási lehetőséget.

A hendikep határt a bukmékerek 4 gólon húzták meg, vagyis szerintünk ekörül lesz a különbség a "hazai" és a "vendég" oldal szereplői között. Összesítve.

2017-10-31;42

A fenti táblázatban szerepelnek a keddi találkozók. A párosítások alapján talán egyetlen meccs számít lefutottnak, ez pedig a PSG-Anderlecht, ahol csak a különbség lehet a kérdés, a francia győzelem nem. Papíron nyerni kell az Atlético Madridnak, a Bayern Münchennek, a Manchester Unitednek és a Barcelonának is, ám nagy kérdés, hogy a sztárcsapatok mennyire tudják könnyedén hozni a mindig nehéznek tetsző kötelezőket. Ki-ki meccsnek nevezhető a Roma-Chelsea és a Basel-CSZKA is, de a Juventus sem mehet biztosra a Sporting vendégeként.

Amellett, hogy mindenki leadhatja szavazatát a szerinte helyes tippre, a hozzászólásokban jöhetnek a tippsorok is. Számoljuk ki együtt, mi lehet a nyerő tipp!

 

Te mire fogadnál a két lehetőség közül?x;