Premier League

Ezt várjuk az Arsenal és a Chelsea meccseitől

Ezúttal az Arsenal-Swansea és a Bournemouth-Chelsea mérkőzésekre fogadunk a Premier League-ben.

Arsenal-Swansea
Tipp: Arsenal
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

Noha hétközben csak hosszabbítást követően jutott tovább az Arsenal a másodosztályú Norwich ellen a Ligakupában, az Ágyúsok egyre jobb formában vannak. A Watford elleni meglepő vereséget követően ugyanis minden sorozatban a maximumot hozták ki magukból. Az előbb említett Ligakupában már a nyolc között vannak, az Európa Ligában hibátlanul vezetik csoportjukat, míg a legutóbbi bajnokin 5-2-re győzték le idegenben az Everton együttesét a londoniak.

Ezzel szemben a Swansea a legutóbbi öt meccséből mindössze egyet tudott megnyerni, a lőtt gólokkal, de magával a támadások kialakításával is problémája van a csapatnak. Arról már nem is beszélve, hogy négy fontos hiányzója - Kyle Bartley, Martin Olsson, Renato Sanches, Wilfried Bony - is lesz a walesieknek hétvégén.

Mindezek után pedig egyértelmű, hogy a hazaiak a meccs esélyesei, akiknél a kulcsjátékosok közül mindenki hadra fogható, így pedig szerintünk nem is marad el az Arsenal sikere.

[2522833] 2017-10-28 16:00:00 Arsenal - Swanseax;

Győzelmet várunk Willianéktól szombaton Bournemouthban. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Bournemouth-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Kilábalt a hullámvölgyből a Chelsea, hiszen az utolsó két tétmeccsét - Watford elleni bajnoki és az Everton elleni Ligakupa - egyaránt megnyerte. Antonio Conte együttese ráadásul ezeken az ütközeteken roppant eredményes volt, hiszen hat találatot szerzett. A Kékek ráadásul már csak N'Golo Kanté és Victor Moses szolgálataira nem számíthatnak, a többiek felépültek sérülésükből, Daniel Drinkwater például hétközben debütált a Chelsea-ben, s mindezt nem is tette rosszul a Leicestertől igazolt játékos.

Ami a hazaiakat illeti, a Bournemouth perpillanat jó formának örvend, hiszen az Etihadben kivégzett Stoke-ot le tudta győzni idegenben a múlt héten, míg hétközben a másodosztályú Middlesbrought ejtette ki a Ligakupából. Ezen meccseket megelőzően viszont, pocsékul ment Eddie Howe együttesének. A csapatból Adam Federici, Tyrone Mings, Jermain Defoe és Brad Smith a Chelsea ellen is hiányzik majd, de Joshua King játéka is erősen kérdéses.

Összességében a vendégek lényegesen jobb előjelekkel várják a találkozót, arról nem is beszélve, hogy a minőség egyértelműen a londoniak oldalán van, továbbá a Kékek az utolsó három tétmeccsüket rendre megnyerték a Bournemouth ellen, s ezen ütközeteken kereken 10 gólt rúgtak. Ha most nem is parádézik majd a Chelsea, véleményünk szerint a fővárosiak zsinórban harmadszorra is beveszik a Vitality Stadiont.

[2522834] 2017-10-28 18:30:00 Bournemouth - Chelseax;
hatharom.com
Arsenal-Swansea Arsenal
Bournemouth-Chelsea Chelsea
@1.92
Fogadási határidő: 16:00