Foci

Cavaniék győzelme a nap tutija?

Legalábbis a magyar fogadók szerint, a Tippmixpro statisztikái alapján ugyanis 90 százalék a PSG sikerét várja.

Viszonylag karcsú a pénteki futball kínálat, a topbajnokságok közül csak Németországban és Franciaországban rendeznek egy-egy derbit. A galloknál a bajnoki tabellát vezető PSG lép pályára, méghozzá hazai környezetben a 14. Nice ellen. A vendégek tavaly otthon 3-1-re lepték meg a párizsiaiakat, míg a Parc des Princesben egy 2-2-es döntetlenre voltak jók. Most azonban meglepetés lenne, ha pontot tudnának csenni Cavaniéktól.

1x2    
PSG Döntetlen Nice
1.15 6.75 12.50

Ezt az oddsok is jól mutatják, hiszen a hazai győzelemre csupán 1.15-szörös pénzt fizetnek. A       statisztikái szerint a magyar fogadók sem várnak meglepetést, hiszen a feltett tétek 90 százaléka a PSG-re érkezett. 7 százalék gondolja úgy, hogy pontosztozkodás lesz, míg néhányan behúzták a vendég sikert is. 

Nem biztos azonban, hogy valóban ennyire "tuti" ez a meccs, hiszen Neymar eltiltás, Thiago Silva sérülés miatt biztosan nem lép majd pályára, míg Dani Alves és Thomas Menuier kisebb sérüléssel bajlódott a héten. A másik oldalon is lesz egy komoly kimaradó, a nyáron a Barcelona által megkörnyékezett Jean Michael Seri szintén sérülés miatt hagyja ki a rangadót és Balotellivel sem volt minden rendben a héten.

[2525195] 2017-10-27 20:45:00 Paris Saint Germain - Nicex;