Premier League

Ismét unalomba fullad a Liverpool-Manchester United rangadó?

A Premier League nyolcadik fordulójának nyitómérkőzésén a Liverpool a Manchester United együttesét látja vendégül.

A két edző ezúttal is unalomba fullasztja a Liverpool-Manchester United rangadót?

Nem akármilyen rangadóval folytatódik két hét után a Premier League, hiszen két ősi rivális, a Liverpool és a Manchester United feszül egymásnak az Anfield Roadon. A felek közül perpillanat a vendégek állnak jobban, azonban a bukmékerek szerint abszolút háromesélyes a szombati mérkőzés.

1x2    
Liverpool Döntetlen Manchester United
2.60 3.20 2.60

A hazaiak ugyanis a jó szezonrajtot követően gödörbe kerültek, hiszen az elmúlt hét tétmérkőzésük közül mindössze egyet tudtak megnyerni, igaz, vereséget csak kettőn szenvedtek. Ugyanakkor ezen időszak alatt a Vörösök voltaképp csak egy komolyabb ellenféllel, méghozzá a Manchester Cityvel néztek farkasszemet.

Jókor jött tehát a kéthetes kényszerszünet a liverpooliaknak, ugyanakkor a válogatott mérkőzések miatt Jürgen Klopp közel sem tudott a teljes keretével készülni a hétvégi derbire. Sőt, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Bogdán Ádám, Adam Lallana mellé Sadio Mané neve is felkerült a sérültek listájára, ugyanis a szenegáli játékos megsérült a Zöld-foki szigetek elleni vb-selejtezőn.

[2522817] 2017-10-14 13:30:00 Liverpool - Manchester Unitedx;5

Ami a vendégeket illeti, a United bombaformában van, ugyanis az idei 11 tétmérkőzése közül mindössze kettőt nem tudott megnyerni. Ennek köszönhetően a második helyet foglalja el a Premier League táblázatán, ám csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően. Igaz, José Mourinho együttese alaposan kiszolgálja közönségét, hiszen az eltelt hét játéknapot követően 21-2-es (!) gólkülönbséget tud felmutatni a gárda.

Mindezt pedig úgy teszik a Vörös Ördögök, hogy Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rojo, Michael Carrick, Paul Pogba és Phil Jones régóta mardóiak, míg a múlt héten Marouane Fellaini megsérült a Bosznia-Hercegovina-Belgium találkozón.

A hazaiaknál a védelem, míg a vendégeknél a középpálya közepe lehet sebezhető a hiányzók végett, vagyis borítékolható, hogy mindkét fél jóval több energiát fordít a védekezésre mint, amennyit alapesetben kellene. Ez pedig rányomhatja bélyegét a találkozóra, főleg úgy, hogy Mourinho az ilyen kaliberű találkozókon a szokásosnál is defenzívebb hadrendben küldi pályára csapatát, míg a Liverpool jelenlegi helyzetét elnézve több vereség nem fér bele a csapatnál.

Az elmúlt idényben oda-vissza döntetlent játszottak a felek, az Anfield Roadon 0-0-ra, míg az Old Traffordon 1-1-re végeztek az együttesek. Az előjelek alapján most is valami hasonlóra van kilátás, amit a bukmékerek is jeleznek szorzóikkal, hiszen például a    -n háromesélyben a két alakulat egyaránt 2.60-szoros oddson fogadható, míg a döntetlenre 3.20-szoros pénzt kínál az állami iroda.

Mindezeknek köszönhetően gólokra pazar oddson fogadhatunk, hiszen a magyar bukméker a 2,5 alá és fölé opcióra is egyaránt 1.80-szoros oddsot ajánl, míg a mindkét csapat szerez gólt lehetőségre 1.65-szörös szorzón fogadhatunk.

[2522817] 2017-10-14 13:30:00 Liverpool - Manchester Unitedx;
237903