Nemzetközi foci

Hengerelt a City, szűken nyert a Real, kikapott a Hertha

Nyert a Tottenham, a Chelsea, a Man. United, a Roma és az Atlético is. A Hoffenheim megelőzte a Bayernt.

Lukaku újabb góljával őrzi veretlenségét a United

Premier League

A Premier League szombati fordulóját a West Ham- Tottenham londoni derbivel indult, amit Harry Kane duplájával és Eriksen góljával a Spurs megnyert 3-2-re. A Tottenham így sem nagyon tudott közelebb kerülni az éllovasokhoz, ugyanis a City egy ötössel küldte haza a romokban heverő Crystal Palace-t, a United pedig Lukaku góljával 1-0-ra verte a Southamptont. A címvédő Chelsea a Stoke City-t rendezte le, az Everton pedig négy vesztes meccs után újra nyerni tudott. Utóbbi két csapat sikere egyébként egy 2.88-as szorzójú kombit is sikerült bezsebelnünk.

Bár az újonc Huddersfield több alapemberét is nélkülözte a Burnley ellen, az egyik pontot így is sikerült elrabolnia, amivel áthúzta az előzetes számításainkat.

2017-09-23;47

Bundesliga

Németországban a Bayern pénteki döntetlenje után felcsillanhatott néhányak szemöldöke, a Hoffenheim pedig köszönte szépen a lehetőséget és a Schalke legyőzésével átvette a vezetést a tabellán. Szalai Ádám sérülése miatt ezúttal sem volt ott a keretben, végigvédte viszont Gulácsi Péter a Lipcse-Frankfurt találkozót, melyet a Red Bull nyert meg 2-1-re.

Dárdai Pál és a Hertha ezúttal nem tudott pontot szerezni, a Mainz vendégeként 1-0-s pofon kapott, ráadásul Ibisevicet a 89. percben kiállította a játékvezető.

2017-09-23;54

Serie A

Olaszországban szombatra három nagycsapat meccse volt a program. A Roma délutáni találkozóján simán lelépte odahaza az Udinesét, a Farkasoknak még az is belefért, hogy Perotti a második félidőben büntetőt rontson.

2017-09-23;55

La Liga

Spanyolországban egy Atlético Madrid - Sevilla rangadóval indították a játéknapot, a csapatok pedig szállították a várakozásokat. A Matracosok egy feszült hangulatú, ugyanakkor jó iramú meccsen szerezték meg a három pontot, a hét sárga lapot hozó meccsel pedig szépet lehetett kaszálni is.

Ceballost ölelgetik a társak, ő volt a Real hőse

A Real Madrid Ceballos első félidőben szerzett két góljának köszönhetően 2-1-re verte idegenben az Alavest. Cristiano Ronaldo ezúttal is gól nélkül maradt, de a királyiak legalább hozták a kötelezőt és szurkolhatnak a Gironának, amely a Barcelonát fogadja majd az esti találkozón.

2017-09-23;87