Napi válasz

Man. City vagy Liverpool? Kire érdemes fogadni?

Az Premier League 4. fordulójában a Manchester City a Liverpoolt fogadja. Vajon melyik sztárcsapat jön ki jobban a forduló rangadójából?

Sem Pep Guardiola, sem Jürgen Klopp nincs könnyű helyzetben, hiszen a válogatott meccsek miatt tucatnyi játékos hiányzott az elmúlt két hétben az edzéseken. Persze a profi futballisták már hozzászoktak az ilyen jellegű terheléshez is, de egy ilyen rangadóra visszatérni akkor sem lehet egyszerű feladat. 

1x2    
Manchester City Döntetlen Liverpool
1.90 3.60 3.60

Mindkét gárda egyaránt hét pontot szerzett az eddigi három forduló során, de a Liverpool már letudta az egyik őszi rangadóját és 4-0-s győzelemmel küldte haza az Arsenalt. A City kapcsán egyelőre az elégedetlenkedő vélemények vannak túlsúlyban, Guardiola csapata ugyanis nem volt igazán meggyőző idáig, legutóbb a Bournemouth ellen csak a 97. percben szerezte meg a győztes találatot, miközben odahaza pontokat veszített az Everton ellen is.

[2522778] 2017-09-09 13:30:00 Manchester City - Liverpoolx;5

Az elmúlt két-három év alapján egyébként a Liverpool várhatja bizakodóbban ezt a meccset, hiszen a City utoljára 2014-ben tudott meccset nyerni a Vörösök ellen, azóta viszont négy liverpooli siker mellett két remi a csapatok mérlege.

Ennek ellenére a bukmékereknél tükörsima favorit a City, hiszen a hazai siker 1.90-es szorzón fogadható, míg a Liverpool győzelme közel három és félszeres kasszával kecsegtet. Ez utóbbi számból következik, hogy az X2 is közel kettes oddson pakolható.

A Napi válasz keretein belül mindig egy kétesélyes fogadást bocsájtunk szavazásra, amelyre a mérkőzés kezdetéig lehet voksolni.


Ezúttal tehát úgy szól a kérdésünk, hogy a City vagy Liverpool X2, a két verzióra közel azonos szorzót kapunk az állami fogadóirodánál.

Manchester City - Liverpoolx;

Hiányzók egyébként mindkét oldalon akadnak majd, a City-nél az eltiltott Sterling mellett Kompany és Gündogan lehet a kimaradó, míg a vendégeknél Lallana, Ings, Clyne sérült, míg Coutinho összerúgta a port a klubvezetéssel, így egyelőre bizonytalan a játéka.

Amellett, hogy mindenki leadhatja szavazatát a szerinte helyes tippre, a hozzászólásokban jöhetnek az érvek és ellenérvek is. Beszéljük ki együtt, mi lehet a nyerő tipp!
[2522778] 2017-09-09 13:30:00 Manchester City - Liverpoolx;5
[2522778] 2017-09-09 13:30:00 Manchester City - Liverpoolx
237903